10forintert.hu, tényleg csak tizen forintért?

10forintert.hu, már nem is új licitálós átverős oldal, ‘tízforintért.hu’. Vásárlás üzletekben vagy rendelés az interneten olcsóbb-e, jobban megéri-e neked?

Nagyon kitartóak, éppen most 367 783 db befejezett aukcióval villogtak. Játszani alapvetően szeretünk, node ott is kőkemények rögzíteni kell a szabályokat, ha pénzről van szó (póker a garázsban), a haverokkal, akkor is.

Józan paraszti ésszel is alapvetően elvárható lenne, hogy a felvillanó termékek webáruház szerűen megvásárolhatóak legyenek, hiszen vagy ténylegesen léteznek a műszaki eszközök (pl. Canon EOS 650D + EF-S 18-135mm IS STM profi fényképezőgép), vagy a lényeg egy sunyi puding mindössze, ami még a Kenó színvonalát sem éri el (Bók a csinos számbemondó hoszteszeknek). A bolti árnál lehetnének kisebb tévedések, az más téma, az árkereső ebben jó segítség.

További véleményeket várunk anonim vagy vagányan megmondva névvel a hozzászólások fórum részben.

“Akció! 600 BID csomag, 50%-al olcsóbban! Az akciós feltöltés csak egyszer vehető igénybe! Ne várj, vásárold meg már most! 600 BID csomag ár 4 500 Ft.” Szőr feláll, és indulhat a küzdelem az automaták ellen. Akkor már inkább Vatera, Jófogás vag Aprod.hu, ahol alig használt dolgokat -20%, -50%, -70%-os áron vásároltunk eddig is (mosógép, porszívó, tűzhely, digitális fényképező)

Pofátlanság azt állítani, hogy ‘csak 10 forintért‘, elvihető egy áru, amikor ez legfeljebb az óriási multik reklám kampányaiba fér bele. egyelőre hagyja a fogyasztó felügyelet, meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Sajnos a póker portálokat is engedélyezték, amik szintén az emberek, az amatőr magyarok kifosztására specializálódtak.

Érdekes az automata liciteket látni, a vágyott termék által okozott izgalomnak lehet jövője, hiszen a high-tech kütyük. kacatok még a mai napig is sok fiatalt felcsigáznak, és van némi költőpénzük is.

Március végén olvashattuk:
“Szerintetek komoly lehet az alább emlegetett honlap és ajánlatai?” – Évek óta tud működni, miért?

Gyakorlatilag olyan, mint egy hagyományos licitálós oldal, azzal a különbséggel, hogy a licitálási jogot meg kell vásárolnod, azt követően tudsz vásárolni. “Csupán” az volt furcsa, hogy több tízezres cuccokat néhány száz forintért nyertek meg a licitálok…”

10Forintert.hu egy teljesen új fajta Aukciós Alkalmazás. A befejezett licitek száma irreálisan soknak tűnik, ennyi üzletet és csomagkiküldést menedzselni egy komoly feladat.

Úgy, mint mindenhol – az összes termék új és a gyártó jótállásával rendelkezik, de ami megkülönböztet minket a többi üzlettől, hogy az árakról csak a Felhasználók döntenek, azaz a Vevők, nem az eladó.

A 10Forintert.hu internetes Szolgáltató kétféle Aukciót tud ajánlani – kiválaszthatod azt, amelyik Neked jobban tetszik, vagy részt vehetsz mindkettőn…

Az első, a régóta ismert, az árverési csarnokokban gyakorolt hagyományos aukció, azaz az árú licitálása és megvétele a legmagasabb ajánlott áron.

Az ilyen fajta aukciókon az ár az aukció befejezése pillanatáig növekszik. Viszont a másik fajta aukció egy egészen új fogalom, a „Csökkenő értékű Aukció”. Az előre meghatározott kezdő ár a licitálás folyamán csökken – egészen addig, amíg valaki hajlandó lesz megvenni a terméket az aktuális (csökkentett) áron.

Hagyományos Aukció, Csökkenő értékű Aukció, Regisztráció, Partnerprogram és Jutalékok. A rendszer komplexitása magáért beszél, a működőképességére pedig fény derül hamarosan.

2013-ból önvallomásuk:
Az entertainment shopping internetes szegmens vezető szolgáltatója és alkotók egyike a magyar piacon.Ez a vásárlás oly különleges formája, amely magába ötvözi egy adott termék megszerzését és a kevésbé kézzelfogható izgalmakkal társított vásárlást. Az online értékesítő piacon immár az internetes üzletekben való vásárlás alternatívájaként tekinthető.

A portál üzemeltetője a Welmory Limited Társaság, Ciprusi székhellyel, Nicosia P.C. 1065 Arch. Makariou III, 2-4/703 székhellyel, bejelentve a Ciprusi vállalkozók nyilvántartásában a HE 245903 számon, a Ciprusi Ipari, Kereskedelmi és Turisztikai Minisztérium, Társaság Nyilvántartás Ügyosztálya által. Részvénytőke 1 001 000 EUR (egy millió egy ezer Euro) alapító tőkével. A portál jelenleg Európában (Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Magyarország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Spanyolország, Portugália, Oroszország), Ázsiában és mindkét Amerikában folytat le aukciókat. A cég célja a a termékért való versenyzés minél izgalmasabb formái, továbbá az ajánlott termékek és szolgáltatások lehető legvonzóbb árak felajánlása a felhasználók számára.

2010-ben gyűjtött cég adatok:
Külföldi, ciprusi vagy offshore vállalkozás áll az oldal mögött? Ön vásárol ilyen licitálós oldalon?
Újabb kamu vagy komoly? Átverés vagy korrekt üzlet?

domain: 10forintert.hu
domain-használó: Estobio Ltd.
cím: Costakis Pantelidi Avenue 1.
cím: 1010 Nicosia
cím: CY
telefon: +35722030626

Kíváncsian várjuk a fejleményeket és a véleményeket! Van még mit elköltenünk Magyarországon, nem csak a táplálékra van igény a jelek szerint…

– Termékek például: BergHOFF – COSMO 12 részes edénykészlet, Tefal Ingenio L50799 17 db-os edényszett, Philips HR 7774/30 Konyhai robotgép vagy esetleg egy 285 ezer forintos Siemens TK73201RW Automata kávéfőző. Elég elit kínálat, így az aktuális célközönség a prémium termékek vásárlói közül kerülhet ki…

Virtuális valótlanság – átverés vélemény
10, tíz forintért licitáljon! Tényleg ilyen olcsó?

A reklamációk, ügyfélszolgálat, garanciák és átverések zűrzavaros hálójában legyen más a hal! Én maradok a horgász, aki szereti a jó és tisztességes fogást.

Forrás: www.10forintert.hu/index.html.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

A blézer, tudnivalók és divat tanácsok részletesen

Mi a blézer? Kérdés és válaszok. Lehet egy erős anyagból elegáns egyenruha egy munkahelyen, iskolában, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük