4 órás munkahét fórum – Tim Ferriss

‘Tanulás, tanítás, fejlesztés, több élvezet és több eredmény rövidebb idő alatt…’ – egy új életstílus elterjedésének rögös útján.

A mai Magyarországon a 4 órás munkanap még egy gyerekeket nevelő anyának is sokszor csak egy álom, pedig az ő feladata tényleg az lenne, hogy a gyerekeivel foglalkozzon, mondjuk legalább 6 órát.

Hogyan tudunk időt felszabadítani, megtakarítani? Spórolni, pihenni, élvezni az életet leválva a munkahelyi “nagyipari” vagy “nagyvárosi” frekvenciákról.

Alább a hozzászólások részben kérjük, hogy adjanak ötletet ill. tegyék fel kérdéseiket ‘anonym’!

A hatékony időbeosztás, egy rugalmasabb fiatalos életstílus milyen a 21. században? A rossz szokások kiiktatása és jó szokások felvétele terén mik a legfontosabb lépések általában? A Bagolyvár kiadónál megjelent könyvnek közben már van egy újabb kiterjesztett verziója is (2009. december): http://www.bagolyvar.hu/webshop/product/4-oras-munkahet,000254.html . Ami még szerencse a szabad internet korszakában, hogy az eredeti angol verziót le is tudjuk tölteni (pl. Four hour workweek pdf torrent) ingyen. Ehhez kapcsolódóan nagyon jó angol tréning (hangoskönyv) is elérhető, így az olvasni kevéssé szeretők utazás közben (vagy esti TV-zés helyett) is megszerezhetik a tudást, és így elkezdhetik átszervezni az életüket apránként.

Miben hasznosíthatjuk ezt az életstílus tervezés könyvet? Vállalkozók, sportolók, anyukák, tanulók, szegények és gazdagok egyaránt tudnak tanulni, mert a nyelvtanulási trükköktől, az olcsó utazások szervezésén át a vállalati költség optimalizálásig sok-sok téma van tömény és élvezhető formában ebben a rövid könyvben.

A könyv szerzője hogyan lett vendégelőadó több egyetemen és nemzetközi tréningen alig 30 évesen? Titkok nincsenek, a felesleges lim-lomokat, kacatokat sikerült eldobnia.

Egy idő után olyan sportos és veszélyes lovas kalandokra is vállalkozhatnak néhányan talán mint Timothy Ferriss Japánban. Kalandra fel, éljük át a jelen pillanatait!

Yabusame – Tim Ferriss from Kevin Rose on Vimeo.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Noni Juice – gyümölcs és ital

A Noni Juice italt már több mint 10 éve, hogy először megkóstoltam 2001 derekán, és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.