4-órás test könyv: fogyás, erő, egészség verseny szintig

A 4-órás test könyv, testünk egészsége, működése, edzése és ápolása fontos tananyag, mégis sokan úgy elmegyünk mellette, hogy annál jobban csak az élet megy el mellettünk. Fogyókúra, alkalmi diéta, kapszulák? NEM. Megtanulni élni, ez az út.

‘Edzés okosoknak és lustáknak’, a promócióra sokféle szöveget kitalálhatnánk magyarul is.

Ez egy jó összefoglaló, nagyon tömény könyv, amit a háziasszonyoktól kezdve a profi élsportoló férfiakig, alapoktól a legfelső szintig mindenki hasznosíthat a gyakorlatban. A párkapcsolati együttlét, örömszerzés alapjaitól, a legjobb fogyókúrás módszereken, az izomzat fejlesztésén, az ideális alvás technikákon, az erősítésen és egészségügyi tippeken át, a gyorsaság versenyszintre fejlesztéséig sok érdekes témát dolgoz fel.

Tim (Timothy Ferriss) az író egy nagy kedvenc, mióta a 4 órás munkahéttel sok időt megspórolt nekem is. A technikák egy részét már 2009 végén elkezdtem alkalmazni az edzőteremben. 1 hónap után látványos sikerben lehet részünk, ha az intenzív edzések mellett a pihenési és az étkezési szabályokat is betartjuk.

Jóga, pilates, thai chi és egyéb bemelegítő gyakorlatok után a boldogító párkapcsolati torna, kezdő és haladó játékok a női orgazmusok elérésért, a clitoris bűvölése férfiak számára, van mit tanulni a legtöbbünk számára.

Fiatalabbak Timothy szerint se lehetünk, de fittebbek, energikusabbak és boldogabbak többnyire igen.

Az angol eredetit sikerült gyorsan letölteni ‘ingyen’, ami jó nyelvgyakorlás, izomzat fejlesztés, szerencsére jól érhető hétköznapi nyelvezetű.

Néhányan már tudják, hogy a 4-Hour Body-ról van szó: www.fourhourbody.com

Timothy Ferriss: San Francisco, California June 10, 2010. Kalifornia, 2010 júniusa.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük