A farkad csóválja, az agyad hátránya

Csajozni jó, idézni a legnagyobbaktól szabad:
“AMIKOR A FAROK CSÓVÁLJA A KUTYÁT!

Beszéljünk egy kicsit a férfiakról és a nőkről, pontosabban a férfiak és a nők közötti kapcsolatról!

Sokan úgy gondolják, hogy a férfiak és a nők szinte teljesen egyformák és nagyon hasonlóan gondolkodnak. Vagy ahogy egy barátom mondta: Attól, hogy egy nőnek melle és puncija van, még nem különbözik sok másban egy pasitól! SÚLYOS TÉVEDÉS, te is tudod.

A férfiak és a nők rengeteg mindenben különböznek. Jing és Jang, tűz és víz, föld és levegő, észak és dél, hideg-meleg, Stan és Pan… …ja nem, az más 🙂 :).

Először is, a legfontosabb dolog, amiben a nők és a férfiak különböznek, az a gondolkodásuk!

A NŐK ÉRZELMI, A FÉRFIAK LOGIKUS ÚTON GONDOLKODNAK, ÉS A LEGTÖBB VITA ÉS KONFLIKTUS, AMI EGY PÁRKAPCSOLATBAN VÉGBEMEGY, AZ EZEK MIATT A GONDOLKODÁSI KÜLÖNBSÉGEK MIATT VAN!!!!

Mondok egy egyszerű példát.

Mondjuk, hogy a zebrán állsz, és odajön hozzád egy szuper jó nő. Álmaid nője! Sosem láttál nála szebbet! Gyönyörű!

Rád néz, kedvesen mosolyog, és azt mondja:

Szia! Bocsáss meg kérlek! Tudom furcsán hangzik, és nem akarok tolakodó lenni, de az a helyzet, hogy kb 6 hónapja szakított velem a pasim, és azóta nem létesítettem szexuális kapcsolatot senkivel, és hát biztos te is tudod… Az embereknek vannak szükségletei meg minden… és arra gondoltam, hogy megláttalak, és jó pasinak tűnsz, esetleg lehetne arról szó, hogy egyetlen éjszakára összejönnénk szexelni egyet? Remélem nem bántalak meg vele?

No! Most pedig kérlek válaszolj, de ŐSZINTÉN!!!!!

Mit válaszolnál ennek a csajnak?

Hagyjak gondolkodási időt? 🙂

Nem hiszem, hogy kell. Ha egy egészséges férfi vagy, akkor rögtön azt válaszolnád neki, hogy:

Bevallom, picit meglepődtem hölgyem, de persze semmi akadálya, mehetünk most rögtön, fizetem a szállodaszobát, vagy akár az egész szállodát!! 🙂

Mi történt itt?

A nő logikusan akart hatni rád. Te logikusan felmérted a helyzetet:

“Hm… szuper jó nő! Igazi bombázó. Tuti óriási lenne vele a szex. Bolond lennék kihagyni. Különben is, ha a szex rossz lesz, még akkor is hatalmas élvezet lesz elmesélni a haveroknak sörözés közben. 🙂 ”
És belemész. Ahogy minden normális férfi belemenne.

Most nézzük a fordított helyzetet. Ugyanaz a helyszín, ugyanannál a zebránál, ugyanazon a napon. Meglátsz egy gyönyörű nőt. Sosem láttál szebbet. Ő álmaid nője. De ő nem szólít meg téged, ezért hát megszólítod te őt:

Szia! Bocsáss meg kérlek! Tudom furcsán hangzik, és nem akarok tolakodó lenni, de az a helyzet, hogy kb 6 hónapja szakított velem a barátnőm, és azóta nem létesítettem szexuális kapcsolatot senkivel, és hát biztos te is tudod. Az embereknek vannak szükségletei meg minden… és arra gondoltam, hogy megláttalak, és szép lánynak tűnsz, esetleg lehetne arról szó, hogy egyetlen éjszakára összejönnénk szexelni egyet? Remélem nem bántalak meg vele?

Mi történne most? Ha egy normális, egészséges nőről van szó, akkor valószínűleg AKKORA POFONT KEVERNE LE NEKED, HOGY A FAL, ILLETVE A JELZŐLÁMPA ADNÁ A MÁSIKAT! De az tuti, hogy elküldene melegebb éghajlatra.

Miért? Elvileg nem mondtál semmi rosszat! Nem voltál tapló, nem használtál trágár szavakat!
Akkor mégis miért?

Azért mert logikus gondolkodással közelítettél egy érzelmi gondolkodású valakihez!

HA LOGIKÁVAL PRÓBÁLSZ MEGHÓDÍTANI, VAGY VISSZAHÓDÍTANI EGY LÁNYT, AKKOR AZ OLYAN, MINT HA ROSSZ KULCCSAL PRÓBÁLNÁL KINYITNI EGY AJTÓT!!

Semmi értelme nem lenne! Hiába gondolkoznál pozitívan, nem segít az sem. Rossz az alapkoncepció!

Ahogy egy munkatársam szokta mondani:

Soha ne keverd össze a logikát a nővel! 🙂

Ez így igaz.

Bármilyen megterhelő és fájdalmas egy férfinak az érzelmi gondolkodás ( a diákjaim szabályos kínzásnak szokták venni tőlem, amikor arra kérem őket, hogy tegyék félre a logikus gondolkodást 🙂 ) sajnos szükséges, és majdhogynem nélkülözhetetlen!

Hogy hogyan tudod ezt megtanulni?”

Budapesten elsősorban, de csoportos igény esetén Győrben, Sopronban, Tatán vagy Hatvanban, Pécsen vagy Székesfehérváron is alakulhat egy tanuló kör, tréning csapat (elmélet+gyakorlat): baratnovisszaszerzes.com. Én a magam részéről a puha pöcs barátnő visszaszerzés helyett a tiszta lappal indulást javasolnám, hiszen ott 1000-szer nagyobb az esélyed a kapcsolat felépítésére. Ha egy tanácsadó (moderátor, mediátor, párkapcsolati tanácsadó…) is azt mondja, hogy a visszaszerzés jó a te esetedben (megismeri a feleket). Jóval többet megtudhatsz arról, hogy miért is kell jól kiválasztani és használni a parfümöket, a ruházkodásod, a hanglejtésed…

Egy régebbi videó, azóta még tovább fejlődtek, még profibb tanácsadók, előadók csatlakoztak a csapathoz (női intim torna, világbajnok PUA stb.):

Hajrá fiúk, felnőtt férfiak! A válaszok megvannak, ingyen is elérhetőek, lustábbaknak pedig itt a tréning.

Hogyan tudok csajozni, ez a kérdés. Csajozz érzelmesen, ügyesen, rutinosan! Ez a válasz.

nőknek vonzó férfi parfüm

Válasz egészen kezdőknek egy mindennapos kérdésre: Hogyan lehet, érdemes csókolózni?, a nők valahogy ezt is jobban érzik.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Steve Madden cipő márka divat trendek

Steve Madden amerika egyik legsikeresebb divattervezője, szerinte “A mai divatot az egyéni stílus diktálja. Számomra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.