A férfi ruhák legfontosabb darabjai

A férfiak IGAZI nőket akarnak meghódítani, ehhez az öltözködésüket általában javítani kell, fontosabb ez, mint az izmok.

A kinézeted már javítottad (?). A legfontosabb, hogy tudatosan öltözködj, amikor csajozásról lehet szó. A legfontosabb a kabátod, ezt nézik meg rajtad először, ezután a hajad a második legfontosabb. Ha az első kettő tényleg rendben van, akkor foglalkozhatsz a többivel is, hogy javítsd a kinézeted, stílusod.

Korábban sokan mondták, hogy a nők a legelső dolog, amit megnéznek rajtad az a cipőd. Ez szép, de nem igaz. Megnézik hajad és a kabátod, és az utolsó pillantásával nézi meg a melletted elsétáló nő a cipőd, az átlagos cipők komolyan nem rontanak rajtad, az átlagos haj és kabát igen.

Ha már kellően jól nézel ki, rendben van a munkád (vagy a suliban a tanulás), akkor a kommunikációs készségek (férfi-nő dimenzióban), az amit fel kell fejlesztened. Az első lépések könnyen (rövid idő alatt, néhány hónap) megtanulhatóak, hogy ügyesen flörtölj, ismerkedj, és szerezz neveket, facebook elérhetőségeket, esetleg telefonszámokat, ha az amúgy unalmas perceidet (szabadidőd egy részét) szeretnéd csinos nők társaságában tölteni. Szólíts le csajokat viszonylag extrém helyeken jó szöveggel, és meg fogsz lepődni az eredményen. Egy buliban a legnehezebb csajozni, kivéve a jól eltalált házibulikat és a Szilveszteri bulikat, ahol extrém laza a hangulat. Tudd mennyire kvalifikált egy nő, és ha túl magasnak tűnik a léc, akkor például érdemes olyasmit játszani, hogy neki nincs esélye, ez fű alatti szociális szinten kezdve nagyon sok sikerélményt adhat a “szürke” hétköznapokhoz.

Milyen ruha legyen mindenképpen a férfi ruhatárban? Elegáns és egy vagányabb bőr öv, sportos-elegáns galléros póló, egy pontosan ránk passzoló elegáns ing, kényelmes és divatos farmernadrág (ami megy a stílusunkhoz). A sportos-kényelmes bőr cipők nagyon jók, de ezt is úgy vegyük, hogy passzoljon a kedvenc nadrágunkhoz és/vagy pólónkhoz/ingünkhöz.

A jó összeállítást a nők röntgen szemei akár 50 pasi közül is kiszűrik másodpercek alatt, ha egyenes a tartásunk, rendben van a hajunk, magabiztosságot és szerény ‘sikert’ sugárzunk, akkor lesznek nők mellettünk mindig, ami a legfontosabb, hiszen így lehet fejlődni igazából…

Egy szál trikóban is mutathatunk jól, ehhez persze kell az igényesen kisportolt és ápolt test és egy megnyerő mosoly. Valljuk meg, hogy meglehetősen kevesen végzünk heti 9-10 órában testépítést, profi edzéssel, fegyelmezett étkezési programmal éveken át.

Egy angol cikk a férfi kinézet, ruhák témában: wikihow.com/Look-Attractive-(Guys).

Dean ocsmány trikóban, lazán
Rossz példa, vagy öregember lazaság

David Beckham frizura és öltöny

Fiatalos férfi ruha, pulóver 2012

Téli és kora tavaszi tippek 2012-ből ITT.

Fotó galéria:

Kiindulási alapok a fentiekhez:
Egy ügyetlen nyurga hapsi, rossz cuccokban, béna frizurával elkezdte kutatni, hogy mi vonzza a nőket a ruházattal kapcsolatban. Ez messze távol áll a divatmániától. A cél sem az volt, hogy téged divatossá tegyünk, a vonzó külső volt a cél, “szexis”-nek lenni a vonzó nők szemében. Manapság a férfiak össze vannak zavarodva, nehezen találják azt a stílust, ami kényelmes-kellemes, egyszerű, sajátjuk, és még “jó” is.

Gyakrabban kapni meghívásokat, telefon hívásokat, randikat, ahol a fizikai kontaktus is gyorsabban létrejön. 2006-2007-ben Los Angeles és New York utcáin indult a történet, és elég a vadkacsákra gondolnunk, hogy értsük, néha a férfiaknak is fel kell tűnnie (saját érdekükben).

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Steve Madden cipő márka divat trendek

Steve Madden amerika egyik legsikeresebb divattervezője, szerinte “A mai divatot az egyéni stílus diktálja. Számomra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.