A Marlboro Classics divat ruha üzletek

Minőség, garancia és életérzés

Az eredetiség és egység értékeit viseli magán a márka (női és férfi), mely minden bizonnyal úttörő a nagyvárosokban. Művészi módon megalkotott darabok a részletek legteljesebb kivitelezéséig. A megújult formai elemekkel gazdagított kollekció egyaránt szól nőkhöz és férfiakhoz. Mindennapokhoz illő, elegáns vonal, melyre a Marlboro Classics rátalált. Természetes színek, anyagok jellemzik a friss és élettel teli darabokat. A lendületes teljesen új irányt vett Marlboro Classics városba illő klasszikus és aprólékosan kidolgozott darabjait élmény hordani. A szabadság és a laza viselet kombinációja. Az exkluzív kivitelezés a minőségi anyagok a divatos színek pedig biztosítják, hogy mindig mindenhol a középpontban legyünk.

Számos hazai sztár kedvenc viselete a márka. Hordták például Balássy Betti & Varga Feri, Csányi Sándor, Gesztesi Károly, Martinek János, Pesuth Rita, Székely Bulcsú, Csankó Zoltán, Rákóczi Ferenc, Serbán Attila. Ők tehát letették a voksukat a minőség és a Marlboro Classics életérzés mellett. Szeretünk szabadnak lenni, de tudjuk azt is, hogy ez saját választásunk eredménye képen jöhet csak létre.

A Férfi és a Természet ihletett kollekció a markáns megjelenést, a természetes függetlenséget, az eredetiséget jelöli. A Marlboro Classics megújult, létrejött egy elegánsabb vonal, mely a mindennapokhoz illő és modernebb kinézetet biztosít, és már nem elsősorban a western stílust képviseli. „Még a bermuda nadrágokat is „városiasabbra” átalakították, amivel egy olyan külsőt kaptak, ami bár az irodába is illik, mégis nagyon kényelmes. A kabátok, dzsekik és felöltők között mind a pamut, a szintetikus és technikai szövetek és a lágy, kártolt sima jersey anyag is megtalálható. Nagy figyelmet szenteltek a részleteknek, mint például az egyedi gomboknak vagy a vonalvezetésnek, amiben a klasszikus stílus fejeződik ki. Az MCS széles választékot nyújt a férfiak számára, hogy a különböző kollekciókból válogassanak a kiegészítők – övek, kalapok és cipők – széles skálájával. Minden alkalomhoz illő az új elegancia, a sporteseményektől kezdve a formális összejövetelekig.”- MCS. A férfiak számára a márka olyan stílust alkotott, mely ötvözi a country stílust és a mindennapi élet tempóját. Farmernadrágok és a kockás ingek, dzsekik rátett zsebekkel, mindezek tökéletesek a városi forgataghoz és szabadidőhöz egyaránt.

Hazai kedvencünk Gesztesi Károly is lehet Marlboroban.

Nekem a női stílus jobban átjött, a bőrkabát, öv, csizma, színes felső, a napszemüveg stb. teljes összhangja egy felsőbb légkört sugallat. A magas árak miatt persze nyilván nem fogunk gyakran ilyen ruhákba botlani.

Videófilm 2010-2011 a vad város, katalógus, az életérzés, a stílus zenei aláfestéssel ismerhető meg jobban: www.marlboroclassics.valentinofashiongroup.com/en/index.html.

Képek, fotógaléria:

A weboldalak esetleges nehéz kezelhetőségéért, lassúságáért mi kérünk elnézést.

Magyarországi boltok, forgalmazó üzletek címe:
Marlboro Classics – Arena plaza – fő márkaüzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.

Marlboro Classics – Westend – luxus ruha üzlet
1062 Budapest, Váci út 1-3.

Marlboro Classics – Premier Outlets
2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

Dr. Jeans – Árkád Pécs
7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 11.

Dr. Jeans – Malom Center
6000 Kecskemét, Korona utca 2.

Dr. Jeans – MOM Park
1123 Budapest, Alkotás út 53.

Telefon az üzletközpontok weboldalán érhető el általában.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Snake Milano női divat katalógus képek

Lenyűgöző színeket és rendkívüli stílust a Snake Milano márka online akcióban felfedezhettünk. Érzéki megjelenés, sejtelmesség, …

1 hozzászólás

  1. Ez a Marlboro Classics már sajnos eléggé gagyi. A szöveg komplett marketing bullshit. A márka egy a sok közül csak, lehetne bármi más, pl. akár Marc O’ Polo is. A legtöbb márkával ez a helyzet. Emlékszem a hőskorra: amikor még a Váci utcában, a Vörösmarty tér közelében volt AZ IGAZI Marlboro Classics: valóban egyedi, semmi mással nem összehasonlítható stílusú ruhákkal. Színes, tartós cuccok. A művészemberek márkája. Hol van az már!? 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.