A tettek éve 2013, 14, tizenöt :)

2012. december 21. elmúlt, 2013-ban vagyunk, érezhettél csalódottságot, hiszen kevés érdemi változás az életben. Nekem és még sok honfitársunkban megfázásos betegségek, nátha esetleg. Néhányan a csúnya berúgások időszakát élték decemberben.

Csodák vannak, voltak és lesznek, nem ugyanaz ami, mindennap vár. Felébredsz, és vagy marad minden a régiben, vagy teszel valamit a változásért. Ha mélyen magadba néztél, belül mélyen pontosan érzékelheted, hogy ez a nap mégiscsak más, mint a többi. A világrengető jóslatokkal érdemes ismerkedni, mivel óriási gazdasági válság (hullámzás) várható a közeljövőben, elég az ingatag EURO-Forint árfolyamot vagy a tőzsdéket figyelni 2008 óta.

Minden nap valaminek a kezdete és a vége. Nem létezik egy éles határvonal, nem robban és dől le semmi, amikor átlépsz egy kapun. A maya naptár ciklusának vége, az emberiség történetének egy korszakának végéhez közeli. A megszokott gondolkozásod végét is jelentheti.

A spiritualitásba vetett hited milyen? Ugyanaz az élet vesz körbe téged 2013-ban mint előtte?!
Hacsaknem változtatsz, dolgozol magadon! Egy kisebb változás (szokás) 3 hét alatt beépíthető, mint például rend(szer) az íróasztalon. A nagy változás, fejlődés 18 hónapot igényel, például ideális testsúly, új étrend, káros szenvedély elhagyása és rendszeres sport.

Kezedbe veheted életed fonalát. Vagy folytatod UGYANAZT amit eddig?

Aki a könnyű és problémamentes életet vágyja, az továbbra is elodázza majd a pillanatot, amivel lényegi változást hozhat valóságába. Komfortos önáltatás és a modern jóléti átverés alanya lehet.

Ez egy hatalmas ébresztő energia, ami megmutatja, hogy a legnagyobb hiány a Földön: a saját felelősség és a saját teremtő erő felvállalása.

Az Én, az egyes ember szintjén hatalmas csodákat tapasztalhatsz nap mint nap, és ha mélyen körbenézel az életedben, mégis láthatod a változást. Aki belefeledkezik a mindennapi monoton életbe, azt ugyanaz fogadja, mint december 21 előtt.

Ha az elmúlt évtizedek spirituális tanításai eddig nem változtatták meg, akkor szerinted mi fog változni ezek után? Hát semmi sem.

Mert most már talán minden elmondatott, amit el lehet mondani, lehet még csűrni csavarni, de a lényeg sok csodás könyvben és sok írásban megtalálható… Éppen ezért, most már csinálni kell végre.

Nem várhatsz tovább a Világvégére vagy a megváltó UFO-kra.

TELJESEN és MINDENESTÜL elégedett vagy az életeddel – önmagaddal? Ha „nem” a válasz a kérdésre, akkor valószínűleg hiába fogsz még újabb helyekre elmenni vagy újabb könyvet elolvasni, hiszen tudod, csak nem csinálod.

Ez a legnehezebb: megtenni azt, amiről tudod, hogy jó lesz neked, de mégsem teszed. Teljesen érthető ez az energia, de most már egyre több példaképed lesz, akik megtették, akik csinálják. NE az únevezett sikeres embereken mérd le ezt, hogy hogyan kell. Ne a csillogó-villogó látszatvalóság határozza meg az értékeket! Nézz körbe közeli ismerőseiden, barátaidon, tanítóidon, és meg fogod látni, hogy kinek a szemében szikrázik az öröm és a béke lángja. Ki mellett jó lenni, egyszerűen a szavakon túl? Ki az, akin azt látod, hogy működnek a dolgai, és nem érted hogyan, és el akarod lesni a trükköt. Pedig nagyon egyszerű: csak csinálni kell mindazt, amit spirituálisan már tudsz. Amit olvastál, amit tanultál, mostantól ültesd át a hétköznapokba!

Nincs mire várnod, hiszen véget ért a várakozás ideje. Most a cselekedetek ideje jött el.

Az ember sokszor még mindig kívülről várja a segítséget, amely élete nyomorúságát vagy problémáit majd egyszer megoldja. Egy új földi rendszer vagy valamilyen spirituális változás, a boldogtalan számára mindegy: csak valaki változtassa már meg a Világot.

Nem nyíltak meg a dimenziók, nem szálltak le angyalok a Földre, nem lett pólusváltás, se efféle látható esemény? Látszólag.
Változtatás nélkül tovább várni a változást nem lehetséges, hiszen ezek után az ember ráébredhetett: csak azt kapta meg, amiért megdolgozott. Ha képes voltál kilépni saját félelmeid tengeréből, saját problémáid hálójából, elméd akadékoskodásából, akkor légy kitartó, és folytasd! Ha bízol magadban, akkor a harmadik dimenzión túli világ pontosan érzékelni fogja bizalmadat, és bizonyosság fogja eltölteni a szívedet minden tekintetben.

Ám ha nem bízol magadban, hogy képes vagy elérni azt, ami szívedben rezeg, akkor pontosan ezt fogod tapasztalni a világban is. Ha nincs meg a saját lényed szeretete és tisztelete, akkor hiába helyezed önmagad helyett valamilyen külső erőbe a bizalmadat, amelyek majd jól megdimenzionálják a Földet, hogy te boldogan beléphess a magasabb dimenziók kapuján…

Napról napra ugyanazokat a balgaságokat követed el saját magad ellen? Vagy változtatsz, próbálkozol szüntelen? Nincs az életedben RAJTAD kívül senki, aki tud váltani.

Másképp kell nézned a világra, másképp kell nézned életedre, mert különben ugyanabban a katyvaszban fogsz ébredni napról napra.

Saját börtönöd falait csakis te bonthatod le. Ez az első és legfontosabb felismerés az ember életében, ezért csak arra tudlak biztatni Kedves Olvasó Barátom, hogy kezdd el minél előbb a belső bontást, mert annál hamarabb fogsz megszabadulni saját gátjaid rabigájából.

„Újévi” jókívánság, hogy CSINÁLD (minden nap)! Kezdd el, küzdj azért, amit szeretnél. Hagyd abba, fejezd be, szüntesd meg a szenvedést, a problémázást! TELJESEN ELÉGEDETT LEGYÉL AZ ÉLETEDDEL, Önmagaddal. Ami látszólag ellened van, az valójában érted van. Gondolkozz előre, lásd a szép jövőt, és a jelenlegi problémákat old meg most BOLDOGAN!

Nincs semmi közted és a boldogságod közt, csak egyedül te. Illetve az, ami magában foglalja mindazt a régi gondolkodást, ami eddig útját állta a teljességednek. Nincs szükség nehéz, hosszadalmas lelki procedúrákra, csak egyszerűen válts, és kész. Egy huszárvágással vágd el a hangokat a fejedben, amelyek ellened dolgoznak, amelyek a régi mintákban akarnak tartani. S légy végre az, aki vagy, aki ott él a szívedben, szabadon.

FONTOS, nem kell megmutatni senkinek. Ez csak rólad szól! Ez nem egy bizonyítás, hogy majd megmutatod mindenkinek, hogy te milyen vagy, milyen jól mennek a dolgaid. Nem. Ez CSAKIS RÓLAD szól, hogy TE elégedett vagy azzal, ami vagy.

Ismeretlen szerző: “A CsillagMag a mindenkiben rejlő Központnak egy allegóriája, ahol az egész Univerzum és az Egyén találkozik: az a pont, ahol felismerhető minden belső gondolat és érzés – ugyanebben a pontban benne rejlik a Világegyetem, azaz ahol a Te és Én világa összeér. A Belső Fénymag, amely a Szeretet mindent átható rezgésén rezeg, polaritás nélkül, túl minden dimenzión.”

Nem is kell ezt tovább magyarázni – hiszen ha kinyitsz egy spirituális újságot vagy internetes cikket, nagyjából ugyanazzal fogsz találkozni, mint az elmúlt 10-20(-30-40) évben: és mégsem alig történt érdemi változás a nagyvilágban! Olaj-háborúk, nyomor, fegyverkezés, politika, korrupció, gyógyszeripar, környezetszennyezés, rabló-gazdálkodás (halászat, vadászat…), erdőirtások stb.

Motiváció, inspiráció!

A spiritusz legyen veletek Gyerekek!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük