Adidas cipők, képek és leírások

Gyermekként ámulattal néztük, felnőttként meg is tapasztaltam az Adidas cipő kényelmet, funkcionalitást, strapabíró minőséget szép dizájnnal, utcai cipő esetén 4-5 évet jósolhatunk nekik, a sport használat más, egy nehézsúlyú és erős focista 3-6 hónap alatt képes volt/lehet bármilyen lábbelit széttaposni. Terem cipő esetén az 1-2 év reális versenysport használat szintjén is. Igen, szerelembe is eshetünk, ha látjuk, hogy mennyire törődnek a lábunkkal, a lépteinkkel :).

Az Adidas márkát 1949-ben regisztrálták, német sportszer- és sportruházat gyártó cég, a Reebok anyavállalata. Logója többféle változatban létezik, a két legelterjedtebb a képen látható. Tradicionális márkajele a három csík, amely mindegyik Adidas terméken megtalálható. Persze ezt a márkát is hamisítják, így több hasonló, torz márkanévvel vagy logóval is találkozhatunk.

A magyarországi üzlethálózat rendkívül kiterjedt, csak Budapesten 82 üzletben vásárolhatunk Adidas termékeket. Az üzletek megtalálásában a magyar nyelvű weboldal boltkeresője segít Ezen az oldalon található egy katalógus is a teljes kínálatról, férfi, női és gyerek cipők közül lehet válogatni, a kínálat több száz féle cipőt ölel fel. Performance gyűjtőnév alatt szerepelnek a különböző sportcipők, edzőcipők, különböző sportágak speciális cipői (futócipő: sprint, edző, terep, hosszútávfutó; focicipők: szöges, műfüves, terem; kosárlabdacipők, teniszcipők: füves, salak és műanyagra; kézilabda cipő, súlyemelő cipő, teremcipő asztaliteniszhez, squashoz, tollaslabdához, stb.). Az Originals gyűjtőnév alatt utcai cipőket, bakancsokat, papucsokat is találunk, de női cipők és bőrcipők is vannak a kínálatban. Az igazi különlegességeket pedig a Style menüpont tartalmazza, ezek a termékek külön logóval is rendelkeznek.

Budapesten található 2 exkluzív üzlet is (Váci utca 24. és Andrássy út 37. szám alatt), melyek az Adidas saját tulajdonú márkaboltjai. Szentély vagy múzeum? Érdemes betérni.

Az Adidas cég, márka csoport hivatalos weboldala: www.adidas-group.com.

Az Adidas magyar nyelvű hivatalos márka weboldala, boltkeresővel: www.adidas.com/hu/homepage.asp.

Tenoch

Katalógus képek, 2012-es válogatás, színekben a kínálat széles, szinte teljes, fehér, fekete, ezüst, sárga, piros, zöld, kék, barna, narancs, arany, vegyes, díszes stb.:

Magyar nyelvű webáruház, profi cipő rendelés online webshopból: adidasshop.hu/uj/kategoriak/22/22/cipo__papucs_.htm#adidas.


Adidas cipő minőségi kritikákat, véleményeket várunk fórum szerűen a hozzászólások részben alább. Ügyfélszolgálat, csere, garancia, kényelem és sport csúcs-teljesítmény kérdések a középpontban. Régi idők cipői és újak, technológiák és szépre sikerült minőségi lábbelik.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük