Advent Bécs 2011

Az Advent Bécs (Wien) 2011, 2010 után még nagyobb sikerre számíthat, a tavalyi havas-esős napok helyett a szép havas és a tisztább, napsütéses napokért szurkolunk. Szép volt, zsúfolt volt mint mindig, és az árak csökkenése miatt is mi jobban szeretünk január végén Bécsbe (Grazba, Salzburgba stb.) utazni.

A magas euró-forint árfolyam a vásárlási és kirándulás kedvet nem állíthatja meg. A bécsi utazás tele-kocsival vagy akciós buszjeggyel egyaránt jó áron van.

1-2 éjre a szállás is megfizethető bécsi magyar panzióban vagy olcsó diákszálláson (hostel Bécsben).

Ha nem is feltétlenül vásárolni megy az ember, csak nézelődni is nagyon jó. Bár sok az ember és hideg van, de sebaj, a forralt bor és az adventi vásár szívet- lelket melengető látványa kárpótol mindenért. Bécsben amúgy is sok a látnivaló, de advent idején még inkább.

Én 2010-ben voltam először. Nagyon hideg volt és viharos szél fújt, de ennek ellenére olyan jó élmény volt, hogy idén is biztosan megyek.

Te voltál már Bécsben Adventkor? Kocsival vagy buszos kirándulással mentél? Ha utazási irodával mentél, akkor melyikkel és mik a tapasztalatok?

Szerintem a sok csoki és egyéb édesség helyett egy ilyen kirándulási is nagyszerű ajándék lehet Mikulásra!

Dorka

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Magyarok, tervezők a nemzetközi divatban

A magyar tervezők között találunk tehetségeket, akik a nemzetközi piacon is találhatnak rajongókat. Abodi Dóra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.