Akarattal legyőzhetők a betegségek

Minden betegséget legyőzhetünk szellemünk erejével. Ha azonban szellemi beállítottságunk negatív, önzőek, gyűlölködőek és haragosak vagyunk, nem lehetünk tartósan egészségesek. Különösen a sok félelem teszi beteggé és idejekorán öreggé az embereket. Pozitív beállítottság, belső nyugalom és az élet megmásíthatatlan változásai iránt tanúsított derűs higgadtság mellett azonban megőrizhető az egészség és a rugalmasság.

Roppant nagy hatalma van a gondolatainknak. Saját döntésünktől függ, hogy hasznunkra, vagy kárunkra fordítjuk-e ezt a hatalmat. Nemcsak egészségünket vagy betegségünket befolyásolhatjuk gondolataink erejével, hanem sorsunkat is gondolataink teremtik. Ez törvényszerűség, egyikünk sem vonhatja ki magát alóla. Egyúttal azonban nagyszerű esély is. Esély arra, hogy kívánságaink szerint alakíthassuk életünket. Sorsunk alapján véve egészségi állapotunktól függ.

Ha ezen az úton járunk, akkor az egészség fenntartható, a betegség legyőzhető, és megerősíthető. Élete első felében az emberek többsége aláássa egészségét, hogy pénzre tegyen szert. Élete második felében aztán odaadja ezt a pénzt az egészségéért. Sokan, vagy talán majdnem mindenki beleesik abba a hibába, hogy miután egy nagyobb betegségből kigyógyult, ahogy telnek – múlnak az évek elfeledkezik az öngyógyítással foglalkozni, így aztán újabb betegség fenyegeti, vagy talán meg is betegíti magát. Bár azt mondják, hogy az jó, ha betegek leszünk, mert ez jelzés a változásra. Sajnos a jelzéseket nem mindenki veszi figyelembe, ezért egyre nagyobb jelzések érkeznek, s mire valaki észreveszi, már lehet, hogy késő.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nevessünk többet – őrizzük meg egészségünket!

Egészségi állapotunkat nevetéssel is javíthatjuk. Az egyszerű receptet azonban nem olyan egyszerű átültetni a gyakorlatba, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük