Aldi üzletek nyitvatartás és cím

Kellemes meglepetés- ez az Aldi szlogenje. A meglepetés tulajdonképpen abban áll, hogy kiváló minőséget diszkont áron kínálnak. Te már vásároltál az Aldi üzletlánc üzleteiben? Mi a véleményed?

Az akciós fagyasztott termékek (gyümölcsös sütemények) nekünk a kedvünkre tettek. 😛

Ha eddig még nem jártál náluk, akkor ezeken a településeken megteheted:
Győr, Budakeszi, Esztergom, Piliscsaba, Kazincbarcika, Miskolc, Nyíregyháza, Hatvan, Hajdúböszörmény, Jászberény, Kisvárda, Gödöllő, Debrecen, Hajdúszoboszló, Karcag, Dunakeszi, Fót, Budakalász, Budapest, Törökbálint, Érd, Békéscsaba, Szentes, Cegléd, Szombathely,  Sopron, Zalaegerszeg, Pápa, Ajka, Keszthely, Mosonmagyaróvár, Balatonlelle, Veszprém, Siófok, Tatabánya, Székesfehérvár, Baja, Mohács, Bonyhád,   Kalocsa, Kiskunhalas, Pécs, Dunaföldvár, Szeged, Dunaújváros, Kecskemét,  Dabas, Gárdony. A lista kicsit még bővülhet, nagy harc folyik most az élelmiszer piacon is a válság közepette.

Pontos cím, akciós katalógus, nyitvatartás (hétköznap és hétvégi) itt található: www.aldi.hu.

Alap gyermek ruházat, háztartási felszerelések, játékok terén is igyekeznek, nem csak édességekkel vonzzák a vásárlókat.

Az Aldi nem csak egyszerűen árusít, hanem felelősségvállalása kiterjed több dologra is. Az első az, hogy mindig kiváló minőségű árukat kínál a lehető legkedvezőbb áron és lehetőség szerint igyekszik elkerülni az áremeléseket.

A második a környezetvédelem területére vonatkozik. Figyelnek az energiatakarékosságra, a felesleges csomagolóanyagok elhagyására és a szelektív hulladékgyűjtésre, ez által óvják a környezetet és az éghajlatot.

A harmadik pedig a felelősségvállalás az emberekért. A tevékenységük középpontjában ugyanis a vásárló áll. A magasan szakképzett és az átlagon felül elkötelezett munkatársak mindig a vásárló igényeit, érdekeit tartják szem előtt. Lelkiismeretes munkájukért az Aldi dolgozói átlagon felüli fizetést vihetnek haza. Legalábbis ez olvasható a weboldalukon. Persze erről a dolgozókat is meg kéne kérdezni! Várjuk az ő hozzászólásaikat is!

Lili

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Webáruház, Webshop vélemények

A webáruház, a webshop az online üzletek építésének egy fontos eleme, másfelől a hagyományos üzletek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.