ÁlomMester Team – termékbemutatós kirándulások, utazások

ÁlomMester Team, Beck Reisen élménybeszámolók a fekete listás a Bolondok Napjáról. 2010. április 1., egy szép nap, utazás, napfényes időjárásban.

Álom Team Kft utazása lett a következő kiszemeltem, új cég, új remények. 1490 Ft áron kínáltak egy egész napos programot, ami csúcspontja a kalocsai szabad városnézés volt. Egy 1988-as írást is ajánlok a kedves olvasóim figyelmébe, amit közbeszúrtam a szövegben.

Kérjük, hogy te is oszd meg, írd meg véleményüket és tapasztalataikat a cégekről és az átverős ‘kedves” kirándulásokról!

Indulás reggeli 7-kor érkezés vissza este 7 körül. A zuglói mellett sok más postaládát is megtöltenek valószínűleg, de ez egy jó vásárlóerőt képviselő környék lehet, mert egyik utas jelezte, hogy az előző héten négy hasonló előadáson volt, az egyik után vett például füstölt sonkákat is, mert jó áron volt a csábító szépség.

Előre szeretném jelezni, hogy nekem szimpatikus volt a programjuk. Semmi gusztustalanság, amit a sikertelen előadók szoktak végső elkeseredésükben bevetni. Biztos vesztesként ne induljunk csatába! Tanulás céljából mentem, és sikerült is fejlődni.

Jó volt a szervezés, mindössze két utas maradt le a buszról, én sejtettem ezt előre, hogy erre van esély, így nem a legutolsó megállóhoz mentem, illetve felkészültem rá, hogy bizony lemaradhatok. Egyetlen busz ment csak, ami így zsúfolásig (teljesen) tele volt, na jó csak az ülőhelyek fogytak el, 50 fő utasunk volt, és én voltam pont az ötvenedik (és legfiatalabb) utas az idegenvezetői székben.

1987-88-ba invitálom most olvasóim, Ausztriában járunk most kicsit: “A bécsi öregek százezrei egyébként nem szegény, szürke tömeg, szép nyugdíjuk van, a kereskedelem számára távolról sem elhanyagolható. A lapokban, rádióban, tévében rendre ott vannak a hirdetések, amelyek ide-oda csalogatják őket, kedvezményeket ígérve. Sok tisztes jó ajánlat, de legalább annyi a tisztességtelen. A klasszikus recept, amely RÉGI ugyan, de mindig újra alkalmas a ‘palifogásra’: a szinte ingyenes kirándulásoké. XY cég öles betűkkel adja hírül, hogy “csak nyugdíjasoknak” (házaspároknak stb.), vidám tavaszi, őszi kirándulást rendeznek, például egy alpesi völgyben, olykor a határ túloldalára is, bajor vagy magyar földre. A megjelölt részvételi díj, amelyben a teljes ellátás (vagy ebéd, uzsonna, vacsora) is benne foglaltatik, nevetségesen alacsony, a töredéke annak, amibe egy ilyen kirándulás egyébként kerülne. Ki tudna ennek ellenállni? Különösen, ha a szerényebben iskolázott, tájékozatlanabb réteghez tartozik? A szép busz a megjelölt időpontban valóban várja a lelkes potyakirándulás résztvevőit ‘fenntartott’ helyükre. A busz célhoz is ér, a festői célponton jóllakott (vagy kiéhezett) társaságot szembesítik az út valódi céljával, beszédes, szívélyes előadók az alkalmat megragadva egyedülálló, rendkívüli ajánlatokat tesznek. Cégük hozzájárulásával megrendelhetik a kiváló fűthető plédet, turmixgépet, masszírozó berendezést, porszívó és tisztító gépet, vitaminokat stb. stb. stb., amely nélkül nem élhet a nyugdíjas élete…
A helyzet – az eladók szempontjából – roppant előnyös. Ott ül a buszrakományra való öreg, szép út, környezet. Lelkük mélyén a legtöbben tudják, hogy irreálisan alacsony árat fizettek a szórakozásukért, s ezért köszönettel tartoznak. Mi sem egyszerűbb, mint pozitívan reagálni a kedves, fiatal eladók javaslataira. Hiszen lábaskészlet, takaró még tán hasznos is lehet, és mindenképpen nagyon olcsó, mint hallják. Így azután szelíd lelki terrornak eme légkörében nem kevesen aláírják a rendelést (szerződést). Azt legfeljebb utóbb tudják meg, hogy egy normális utazási irodával messze jobban jártak volna, mert a rájuk sózott, felesleges, silány árukért a bolti ár többszörösét fizették.” – Eddig tartott az idézet.

A mi délelőtti programunk lassan indult be, és hosszúra nyúlt. 9:00-tól 14:00-ig tartott kisebb szünetekkel, a végén egy gyors és könnyű ebéd volt.

A Pentele Duna-hídon átkelve kerültünk a szép alföldi városba. Kalocsán a főutca (Szent István Király út), a belváros nagyon szép, így ide tényleg érdemes egyszer ellátogatni, és akár érdemes itt is éjszakázni a puhánynak és a vagánynak egyaránt.

Csider Edit egykori kozmetikus előadásában hallhattuk az Álom Team kft termékbemutató előadásait. A szokásos felvezetés, figyelemfelkeltés, sőt nevezzük tényleges felizgatásnak. Még válságos időkben is megy az értékesítés, ilyenkor is költenek a nyugdíjasok az egészségre. Kisebb ellentmondásoktól eltekintve tanulságos és élvezetes előadás volt, a célcsoport egyes tagjai kimondottan az előadó miatt jöttek. Hát nekem egyszer is elég volt, ha neten is lehetne érdeklődni, akkor kérném, hogy jelezzék, ha jobb előadás várható. Persze új termékekkel.

Milyen terméket, portékát kínáltak?

1. Activlight lámpa
Ez a lámpa a Bioptron lámpa  egy utódja, hogy miután pár éve lejárt a Zepter cég kizárólagos forgalmazási joga erre a termékre megjelentek az új gyártók és forgalmazók. Sokat nem kell magyarázni, a gyógyító hatás bizonyított és elismert, így csak az kérdés, hogy mekkora a felvevőpiac ereje, ki szerez vevőket, és hosszútávon mit hoz még egy ilyen történet.

Panaszok hosszú sora esetén segít a hegek gyógyulásától a belső szervi problémákig. Kik a gyártók? Hol lehet rendesen utána nézni a szerkezetnek és a Polar Therapy Kft-nek? A cégek cégbírósági bejegyzésein túl a weboldalaik és az internetes blogok is nagy segítséget jelentenek. Szerencsére ma már nem csak a fiatalok, hanem sok nyugdíjas is tud keresni a neten, így az idősebb, magas életkorú célcsoport ellenre is igaz, hogy az átverős cégek egyre rövidebb karrier elé néznek, és a rossz hírük nem marad titok.

A nagy 110 mm átmérőjű gyógyító, fényterápiás, lágylézer, polarizált fényű egység fejlesztett változata bizony működik. Mennyi évre szól a garancia? Ezt megkérdezzük hamarosan. Teljesítmény, 60 W, Teljes ára 490.000 Ft-nak van beállítva, de 200-290.000 Ft-nál többért eladni feltehetőleg nehézkes jelenleg, annak ellenére, hogy 600.000 Ft-ért keltek el korábban a Zepter Bioptron lámpái. Kiegészítői az állvány kb. 30.000 Ft és a színterápiás sor 150e Ft-ért. 4 perc után jól érezhető a bizsergés, és 6-6 perces ciklusokban jöhetnek a jótékony sugárzások. TV-zés közben jól beállítás után pittyen egyet, és akkor válthatjuk a pozícióját például egy láb, váll vagy derék kezelés esetén is. Klubtagság, marketing kedvezmény, ajándékutalvány…

2. masszázs készülék fotelba, székre
3. infraterápiás derékalj
4. méregtelenítő
5. masszírozó szőnyeg (több kivitel a piacon!)

6. Lóbalzsam, tisztítószer, Q10 balzsam, arckrém vagy csak sima bőrápoló? és 111 hatóanyag egy üvegben.

Kalocsa még: bankok, divat üzletek, kedves éttermek. Hotel, étterem és wellness együtt. Kedves söröző/étterem és panzió, olcsóbb hotel. Ez tényleg egy város, ahol a LIDL, Tesco stb. multik feliratain kívül tényleg kevés dolog hiányzik. Szép pékség, cukrászdák. Igen, a zöldséges kevesebb, ami így vidéken nem is lenne gond, de hát ismerjük, hogy milyen gyarlók tudunk lenni, ha az édességekről van szó J.

Piactér, Duna áruház, Búzapiac tér, Paprika Múzeum, könyvtár, kiállítások.

Az ingyen Wifi-t nem sikerült lekapni gyorsan, de ez legyen a legnagyobb problémám idén J.

A bolondok napján észnél voltam, hogy elindultam egy ÁlomMester útra :)? Tetszett, amit tanultam.

akciós-akció kedvezményes buszos kirándulás?

Kittsee, Köpcsény, sokaknak tetszett. Tata és a Tatai-tó nem véletlenül tetszik sokaknak.

É G K Ö Z L Ö N Y [2009. október 8.] számából:

Álommester Team Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
3. Álommester Team Kft.
5. 1181 Budapest, Csontváry Koszka Tivadar utca 7. VII. em.
38.
8. 2009. 09. 15.
9. Egyéb nem bolti, piaci kiskereskedelem.
Kenyér,
pékáru,
édességkiskereskedelem.
Italkiskereskedelem.
Élelmiszer, ital, dohányáru ügynöki nagykereskedelme.
Textil, ruházat, lábbeli, bőráru ügynöki nagykereskedelme.
Textilnagykereskedelem.
Ruházat, lábbeli nagykereskedelme.
Illatszer nagykereskedelme.
Fémáru, szerelvény, fűtési berendezés nagykereskedelme.
Egyéb m.n.s. új áru kiskereskedelme.
Egyéb termék ügynöki nagykereskedelme.
Vegyes termékkörű ügynöki nagykereskedelem.
Gyógyszer, gyógyászati termék nagykereskedelme.
Élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem.
Iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem.
Gyógyászati termék kiskereskedelme.
Csomagküldő, internetes kiskereskedelem.
Egyéb gép, tárgyi eszköz kölcsönzése.
M.n.s. egyéb szárazföldi személyszállítás.
Egyéb információtechnológiai
szolgáltatás.
Piac,
közvéleménykutatás.
Utazásközvetítés.
Utazásszervezés.
Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése.
Raktározás, tárolás.
Egyéb hitelnyújtás.
Egyéb személyi használatú, háztartási cikk kölcsönzése.
Adatfeldolgoz ás, webhoszting
szolgáltatás.
Folyóirat, időszaki kiadvány kiadása.
Egyéb kiadói tevékenység.
Világhálóportál
szolgáltatás.
Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás.
M.n.s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás.
M.n.s. egyéb oktatás.
Egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatás.
Szállodai szolgáltatás.
Éttermi, mozgó vendéglátás.
M.n.s. egyéb pénzügyi közvetítés.
11. 500 000 azaz ötszázezer HUF.
13. A képviselet módja: önálló.
Tisztsége: vezető tisztségviselő (ügyvezető).
Fülöp Ildikó (an: Benedek Ildikó) 1181 Budapest, Csontváry
Koszka Tivadar utca 7. VII. em. 38.
Adóazonosító jel: 8374551771
A jogviszony kezdete: 2009. 09. 15.
20. 14909768479911301.
21. 14909768243.
45. Email:
alommesterteamkft@gmail.com
49. 01 09 925623
1(09). Fülöp Ildikó (an: Benedek Ildikó) 1181 Budapest, Csontváry
Koszka Tivadar utca 7. VII. em. 38.

A tagság kezdete: 2009. 09. 15.
Bejegyezve: 2009. 09. 22.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.