Amit szeretnék megszerezni valamikor

Amiket kiszemeltem, szerettem volna megszerezni. Jó lenne valamikor a saját cipők, ruhák, táskák között látni.

Gyerekkoromban, abban a hitben éltem, hogy ha végre felnőtt leszek, akkor azt teszek és természetesen veszek meg magamnak, amit szeretnék. Hát hamar rá kellett döbbennem, hogy ez nem egészen így működik, a rengeteg kötelezettség teljesítése mellett és után, néha azon kapom magam, hogy már megint nem sikerült kigazdálkodnom mindet. Nem beszélek hatalmas összegekről. Immáron hát elhatároztam, hogy a felhalmozódott kívánságlistát kielégítem. Minden hónapban meglepem magam egy-két aprósággal. Ezért cserébe persze odafigyelek a felesleges kiadások visszaszorítására, mellőzöm a sok haszontalan apróság felhalmozását, és amire nincs szükségem otthon, örömmel elajándékozom. A régit elhagyni – ez záloga a megújulásnak.

1.) Narciso Rodriguez Essence Eau De Parfüm. Imádom, friss és egyedi.

2.) Moschino Hoop Creole táska: A Rosella Jardini által tervezett fülbevaló inspirálta táska igazi kuriózumnak számít. Arany színe tökéletes választás minden alkalomra.

3.) Bally: A svájci cipőmárka avantgárd stílusú új kollekciója biztosan a lábakra vonzza a tekintetet. Kényelmes és sokoldalúan használható.

4.) iBlues tavaszi ballonkabát: A Max Mara testvérmárkájaként ismert cég termékei a város ritmusával lüktetnek. Idén is sláger lesz a tört fehér és elefántcsont színű kabát.

5.) MarcCain: Az új kollekció virágmintás darabjai frissek és nőiesek. Egy esti partin elengedhetetlen az exkluzív megjelenés, bártan viseljük a mintákat és vibráló színeket.

6.) Aurélie Bidermann Ginkoleveles karkötője. Valóban lenyűgöző és egyedi darabnak számít az aranyozott valódi ginkolevelekből készült karkötő.

7.) Merrell túracipő: Elengedhetetlen a tavaszi túrákhoz és sporthoz egy valóban kényelmes és vízálló lábbeli. Számomra ez a márka még sosem okozott csalódást.

8.) Frey Wille gyűrű: Már régóta tervezem egy Klimt ihlette ezüstös darab megvásárlását. Az egyetlen kényes pontja ennek az ékszernek a víz, így mosogatni sem lehet vele!

9.) Art & Voice Egészen egyededül álló design, kézzel készített darabok, ez az új magyar hifi. A tehetséges és ötletes hazai alkotók darabja. Imádom!

10.) Meyke: Molnár Madarász Melinda is a rendkívül tehetséges magyar alkotók közé tartozik. Az öltözéktervező magyar népi motívumokat használ, alkotásai modernek és kifinomultan egyediek. Matyó kollekciójának darabjaiból választanék!

Álmodozás, ábrándok helyett tervezés és a jutalmak átvétele. 🙂 Csináld te is! Táska, karkötő, cipő ajándék magunknak!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Whitney Houston mini portré, fotók

Ki ne ismerné ezt a nevet? Teljes nevén Whitney Elizabeth Houston New Jersey államban, Newark …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.