Amit szeretnék megszerezni valamikor

Amiket kiszemeltem, szerettem volna megszerezni. Jó lenne valamikor a saját cipők, ruhák, táskák között látni.

Gyerekkoromban, abban a hitben éltem, hogy ha végre felnőtt leszek, akkor azt teszek és természetesen veszek meg magamnak, amit szeretnék. Hát hamar rá kellett döbbennem, hogy ez nem egészen így működik, a rengeteg kötelezettség teljesítése mellett és után, néha azon kapom magam, hogy már megint nem sikerült kigazdálkodnom mindet. Nem beszélek hatalmas összegekről. Immáron hát elhatároztam, hogy a felhalmozódott kívánságlistát kielégítem. Minden hónapban meglepem magam egy-két aprósággal. Ezért cserébe persze odafigyelek a felesleges kiadások visszaszorítására, mellőzöm a sok haszontalan apróság felhalmozását, és amire nincs szükségem otthon, örömmel elajándékozom. A régit elhagyni – ez záloga a megújulásnak.

1.) Narciso Rodriguez Essence Eau De Parfüm. Imádom, friss és egyedi.

2.) Moschino Hoop Creole táska: A Rosella Jardini által tervezett fülbevaló inspirálta táska igazi kuriózumnak számít. Arany színe tökéletes választás minden alkalomra.

3.) Bally: A svájci cipőmárka avantgárd stílusú új kollekciója biztosan a lábakra vonzza a tekintetet. Kényelmes és sokoldalúan használható.

4.) iBlues tavaszi ballonkabát: A Max Mara testvérmárkájaként ismert cég termékei a város ritmusával lüktetnek. Idén is sláger lesz a tört fehér és elefántcsont színű kabát.

5.) MarcCain: Az új kollekció virágmintás darabjai frissek és nőiesek. Egy esti partin elengedhetetlen az exkluzív megjelenés, bártan viseljük a mintákat és vibráló színeket.

6.) Aurélie Bidermann Ginkoleveles karkötője. Valóban lenyűgöző és egyedi darabnak számít az aranyozott valódi ginkolevelekből készült karkötő.

7.) Merrell túracipő: Elengedhetetlen a tavaszi túrákhoz és sporthoz egy valóban kényelmes és vízálló lábbeli. Számomra ez a márka még sosem okozott csalódást.

8.) Frey Wille gyűrű: Már régóta tervezem egy Klimt ihlette ezüstös darab megvásárlását. Az egyetlen kényes pontja ennek az ékszernek a víz, így mosogatni sem lehet vele!

9.) Art & Voice Egészen egyededül álló design, kézzel készített darabok, ez az új magyar hifi. A tehetséges és ötletes hazai alkotók darabja. Imádom!

10.) Meyke: Molnár Madarász Melinda is a rendkívül tehetséges magyar alkotók közé tartozik. Az öltözéktervező magyar népi motívumokat használ, alkotásai modernek és kifinomultan egyediek. Matyó kollekciójának darabjaiból választanék!

Álmodozás, ábrándok helyett tervezés és a jutalmak átvétele. 🙂 Csináld te is! Táska, karkötő, cipő ajándék magunknak!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Paris Hilton 2012 őszi cipő kollekció

“A Paris Hilton cipő tökéletes választás azon divatorientált nőnek, aki azt akarja, hogy jól nézzen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.