Amy Smart képek, lány a szomszédból

Amy Smart amerikai filmszínésznő, 1976-ban született. Egy „lány a szomszédból” stílusú színésznő, akit bárki el tud képzelni a barátnőjének (vigyázat: tavaly óta házas!), miközben mentes a túlzott csillogástól és sztárallűröktől. Amy 13 évesen már modellkedett, filmes karrierje pedig 1996-ban indult be. Először TV-sorozatokban és –filmekben szerepelt, majd a következő évben jött az első mozifilm, Feszültségben címmel. Több filmben is emlékezetes volt az alakítása, mivel egy igen tehetséges és sokoldalú színésznőről van szó.

A Csillagközi invázió volt az első ismert film, amelyben feltűnt, de még csak kisebb szerepet kapott, a Denise Richards által megformált karakter másodpilótájaként. 2000-ben jött a Cool túra (Road trip), amely az Amerikai pite sorozat méltó ellenfelének bizonyult. Amy egy főiskolás lányt alakít, aki elcsábítja az egyik fiút, együttlétüket pedig videóra veszik. A film a kazetta és a nyomában járók kalandos történeteit mutatja be a továbbiakban, az elmaradhatatlan hepienddel. A topless szexjelenet természetesen nagyon sok rajongót szerzett a színésznőnek.

A 2001-es Üldözési mániában rengeteg ismert színésszel játszhatott együtt. Egy nagyszerű vígjátékról van szó, melyben a szereplők amolyan Ágyúgolyófutam-szerű módon próbálnak elsőként eljutni a milliós nyereményt rejtő széfhez. A 2002-es Úttalan útban pedig ő a főhős által elképzelt és vágyott álomnő, aki végül a valóságban is társa lesz. A 2004-es Pillangó-hatás című thrillerben Amy megmutatja színészi sokoldalúságát: láthatjuk a gazdag főiskolás, elhanyagolt prostituált vagy szegény vidéki lány szerepében is. A 2006-os Crank-Felpörögve című filmben Jason Statham szerethető partnere, akit soha nem lehet elérni telefonon, és sokáig nem is tudatosul benne, hogy barátja valójában profi bérgyilkos és életveszélyben van. A filmnek folytatása is készült 2009-ben, már kevesebb sikerrel. Amyt legközelebb a Columbus Circle című thrillerben láthatjuk.

Smart kisasszony 2000-ben a huszadik helyet szerezte meg a Maxim magazin „a világ 100 legszexisebb nője” választásán. A stylebistro.com oldalon belepillanthatunk Amy stílusába, divatos öltözködésébe. Bemutatják hajviseleteit, milyen cipőket, ruhákat, ékszereket, retikülöket hord. Stílusára a visszafogott, szélsőségektől mentes elegancia a jellemző.

Amy Smart adatlapja az IMDB mozi-adatbázisában: www.imdb.com/name/nm0005442

Amy Smart adatlapja a Port.hu-n, filmek, amikben szereplő: www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=11276&i_direction=2&i_county_id=-1&i_city_id=-1.

A színésznő stílusa és az általa viselt ruhák: www.stylebistro.com/Amy+Smart/Clothes.

Tenoch


A jó fotók, a finom külsővel megáldott nőről készült képek magukért beszélnek. Megjelent a filmvásznon is meztelen felsőtesttel, vagy kádba ugorva ruha nélkül is. Az ehhez tartozó hátborzongató véres horrorfilm videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk: www.metacafe.com/watch/1778140/amy_smart_nude_in_mirrors/.

táncos film kapcsán egy szép egyberuhában

erős reklám, ha eljutunk az olvasásig 🙂

A tea élénkít és fogyókúra célra is kiváló étrend kiegészítő. Amy Smart nagyszerű arc modell is volt, méltán lehetett. Született, Amy Lysle Smart Topanga Canyon, Kalifornia, USA, 1976. március 26. – kedvelt amerikai színésznő. Crank 2 – Magasfeszültség filmjében is az online éves színésznő szépségversenyek egy döntőse volt. Szőkén az igazi, de barna hajjal jól mutatott.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sciennet Fórum szabad blog a törzsvásárlóknak

NAGYRA NŐTT A VÁSÁRLÓI KLUB Átverés és bukta vagy átalakulás, 2010-2011-2012-ben sokminden kiderült. Kaptam egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.