Amy Smart képek, lány a szomszédból

Amy Smart amerikai filmszínésznő, 1976-ban született. Egy „lány a szomszédból” stílusú színésznő, akit bárki el tud képzelni a barátnőjének (vigyázat: tavaly óta házas!), miközben mentes a túlzott csillogástól és sztárallűröktől. Amy 13 évesen már modellkedett, filmes karrierje pedig 1996-ban indult be. Először TV-sorozatokban és –filmekben szerepelt, majd a következő évben jött az első mozifilm, Feszültségben címmel. Több filmben is emlékezetes volt az alakítása, mivel egy igen tehetséges és sokoldalú színésznőről van szó.

A Csillagközi invázió volt az első ismert film, amelyben feltűnt, de még csak kisebb szerepet kapott, a Denise Richards által megformált karakter másodpilótájaként. 2000-ben jött a Cool túra (Road trip), amely az Amerikai pite sorozat méltó ellenfelének bizonyult. Amy egy főiskolás lányt alakít, aki elcsábítja az egyik fiút, együttlétüket pedig videóra veszik. A film a kazetta és a nyomában járók kalandos történeteit mutatja be a továbbiakban, az elmaradhatatlan hepienddel. A topless szexjelenet természetesen nagyon sok rajongót szerzett a színésznőnek.

A 2001-es Üldözési mániában rengeteg ismert színésszel játszhatott együtt. Egy nagyszerű vígjátékról van szó, melyben a szereplők amolyan Ágyúgolyófutam-szerű módon próbálnak elsőként eljutni a milliós nyereményt rejtő széfhez. A 2002-es Úttalan útban pedig ő a főhős által elképzelt és vágyott álomnő, aki végül a valóságban is társa lesz. A 2004-es Pillangó-hatás című thrillerben Amy megmutatja színészi sokoldalúságát: láthatjuk a gazdag főiskolás, elhanyagolt prostituált vagy szegény vidéki lány szerepében is. A 2006-os Crank-Felpörögve című filmben Jason Statham szerethető partnere, akit soha nem lehet elérni telefonon, és sokáig nem is tudatosul benne, hogy barátja valójában profi bérgyilkos és életveszélyben van. A filmnek folytatása is készült 2009-ben, már kevesebb sikerrel. Amyt legközelebb a Columbus Circle című thrillerben láthatjuk.

Smart kisasszony 2000-ben a huszadik helyet szerezte meg a Maxim magazin „a világ 100 legszexisebb nője” választásán. A stylebistro.com oldalon belepillanthatunk Amy stílusába, divatos öltözködésébe. Bemutatják hajviseleteit, milyen cipőket, ruhákat, ékszereket, retikülöket hord. Stílusára a visszafogott, szélsőségektől mentes elegancia a jellemző.

Amy Smart adatlapja az IMDB mozi-adatbázisában: www.imdb.com/name/nm0005442

Amy Smart adatlapja a Port.hu-n, filmek, amikben szereplő: www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=11276&i_direction=2&i_county_id=-1&i_city_id=-1.

A színésznő stílusa és az általa viselt ruhák: www.stylebistro.com/Amy+Smart/Clothes.

Tenoch


A jó fotók, a finom külsővel megáldott nőről készült képek magukért beszélnek. Megjelent a filmvásznon is meztelen felsőtesttel, vagy kádba ugorva ruha nélkül is. Az ehhez tartozó hátborzongató véres horrorfilm videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk: www.metacafe.com/watch/1778140/amy_smart_nude_in_mirrors/.

táncos film kapcsán egy szép egyberuhában

erős reklám, ha eljutunk az olvasásig 🙂

A tea élénkít és fogyókúra célra is kiváló étrend kiegészítő. Amy Smart nagyszerű arc modell is volt, méltán lehetett. Született, Amy Lysle Smart Topanga Canyon, Kalifornia, USA, 1976. március 26. – kedvelt amerikai színésznő. Crank 2 – Magasfeszültség filmjében is az online éves színésznő szépségversenyek egy döntőse volt. Szőkén az igazi, de barna hajjal jól mutatott.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Különleges cipők: a védelem mesterei

Nike :)- NEM! A munkaruházat és az extrém sportol területén találunk igazán különleges lábbeliket. Érdekes …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.