André Belfort – A tér és az idő határain túl!

Mindig is megvolt a vágy az emberekben, hogy a világon valamit javítsanak, szépítsenek, hogy a korlátokat leküzdhessék. E nélkül a meghajtó erő nélkül Kolumbusz nem fedezte volna fel az Újvilágot, Leonardo da Vinci nem festette volna meg a Mona Lisát vagy az első repülőgépet még a mai napig nem találták volna fel, nem beszélve az első Holdra szállásról!

De éppen ez a szellem ihlette számos neves feltalálót, művészt és tudóst, köztük André Belfortot is.

A törekvés a problémák felismerésére és a ragyogó megoldás, az ötlet és a koncepció összhangja egy tökéletes terméket eredményezett. Az André Belfort kivitelezés megfelel a legmagasabb szintű művészeti termelésnek. Tapasztalt órások és mérnökök úttörő szellemben “bütykölik” nap, mint nap az új modelleket és mindig a tökéletességre és a pontosságra törekednek, míg a tervezők avantgárd stílusban szenvedélyes és elegáns “ruhába öltöztetik” ezt a briliáns technikát. Az eredmény egy nagyon nagy színvonalú, egyedülálló szépségű és tartósságú luxus óra.

A márka mottója: “Minden óra egy páratlan remekmű!”

Termékek, karóra katalógus fotók:

Hivatalos márka oldal, termék leírások, kollekciók és katalógus kínálat bővebben:andre-belfort.hu. Férfi és női karórák online rendeléssel, vagy magyarországi üzletekben személyesen is megvásárolhatóak. Kiváló ajándék, vagy stílus ötletnek jó minták.

Eredeti, teljes és friss kollekciók: www.andre-belfort.com/en/index.html.

Impressum, cím:
André Belfort
Egliseestrasse 36
4058 Basel
Switzerland

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Férfi alsók olcsón vagy kiváló minőségben?

Férfi alsógatya, olcsón vagy drágán minőségi? Ha övön aluli témákat kezdünk feszegetni, sokan kapásból zavarba …

1 hozzászólás

  1. Bobák Viktor

    Bobák Viktor vagyok, és azt szeretnem kérdezni hogy a fashion day oldal árul Andre belfort órákat. Azok eredetiek lehetnek vágya inkább hamisak?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.