Aranypók üzlet, fehérnemű és ruha boltok

Az Aranypókot régóta ismerjük Budapestről, a női és férfi fehérneműk forgalmazásában is piacvezető volt sokáig. Jelenleg kicsit nem találja a helyét és az újfajta értékesítés és marketing versenyében a célcsoport szűkítése helyett inkább széleskörű igényeket elégít ki az olcsó távol-keleti márkanév nélküli alapoktól a normál minőségig.

Már 1970-es évek elején is a minőséget jelentette az Aranypókban vásárolni. Gondosan ügyeltek a szállítópartnerek és termékek kiválasztására, az akkor még kis számú Budapestre érkező külföldi szeretett ott vásárolni.

Most már sokkal fontosabb a pozícionálás az erős piaci verseny miatt, amit fentebb is említettünk. Betekintés a forgalmazott márkáikba: alsóruházat, ANITA, BELLINDA, BOYS, bőrdíszmű, ANITA, BELLINDA, BOYS, bőr öv, BURLINGTON, CALIDA, CLASSIC, DIM, divat ruházat, doppler, DYNAMICO, esernyő, fehérnemű, FELINA, férfi alsónemű, férfi alsóruházat, férfi hálóruházat, férfi ruházat, férfi úszó, frottírköntös, fürdőköntös, fürdőruha, GOLD LINE, hálóing, HAPPY-GOLD, harisnya, harisnyanadrág, ing, JACK MONTANA, JPRESS, kesztyű, köntös, LINCLALOR, melltartó, MEY, nadrágtartó, női alsóruházat, női hálóruházat, női ruházat, nyakkendő, OROBLU, női öv, pizsama, póló, pulóver, RÖSCH, ruha, ruházat, sál, SAMSONITE, sapka, SARIANA, SCHEISSER, SKINY, táska, TED LAPIDUS, TERGÁN, TRIUMPH, WONDERBRA, zokni, zsebkendő.

“Az Aranypók az élvonalban van és ott is marad” (Népszava 2005.) – Elnézést az íróktól, de a hírek és a látottak nem erről szólnak jelenleg 2009-ben. Tessék rácáfolni, és a 21. század technikai vívmányaival felfrissíteni a céget! Én is szivesen segítek, és más sokkal gyakorlottabb marketing guruk is örömest segítenek egy magyar cég újra felvirágoztatásában, webáruház fejlesztésében stb.

Aranypók outlet (akciók):
Az egyes szezonokból megmaradt cikkeinket 5-70 % engedménnyel forgalmazzák. A változó kínálatot többször érdemes megtekinteni, és jó eséllyel kapunk kedvünkre valót. Férfi 1005 pamut ing már 2700 Ft-tól stb.

Aranypók üzletek (hivatalos) – Budapesten és vidéken:
– Mammut, Budagyöngye, Flórián, Árkád Budapest, MOM Park, Sugár, Europark,
Budapest: V. Petõfi Sándor utca (bőr), V. Kossuth L. u. 1., VI. Teréz krt. 50., VII. Erzsébet krt. 28. és 58., XI. Fehérvári út 24., XII. Kékgolyó u., XII. Böszörményi út 27., III. Új Udvar Bevásárlóközpont, IV. Árpád u. 68., XV. Pólus Center
– Diósd, Balatoni út 2/a.
– MC Ferihegy Vecsés
– Nagyker viszonteladóknak: XIV. Budapest, Gizella út 24-26.

Mit hoz a jövő?

Ősi Aranypók poén videó: www.youtube.com/watch?v=Wa1myh4w9fg.

Az aranypók régi versenyző, és a történelemkönyvek és emlékeink szerint a nyolcvanas években (fehérnemű gyártó és forgalmazó cég)  az erotikus beütésű reklámjaival újított nagyot. Talán emlékszünk a buszról leszálló csajra, akinek fellibben a ruhája, de nem kell szégyellnie magát, mert aranypók fehérneműt visel, és az Aranypók ügyel a részletekre, vagyis jól néz ki a fehérnemű is. Hajrá-hajrá!

Aranypók üzletek

Mi az Aranypók ma? Hol vannak üzletek? Fehérnemű, női hálóing és férfi pizsama, márkás boxeralsók.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.