Arctisztítás: szappan kontra arctisztítók

Te hogyan tisztítod az arcbőrödet? A szappan és csapvíz hívei közé tartozol vagy már neked is megmutatta valaki, hogy teljesen máshogy kellene mérgek nélkül természetesen széppé varázsolnod magad.

A gyerekek a szülőktől tanulják a mindennapi tisztálkodást egészen pici koruktól kezdve. Amikor én kislány voltam, nekünk nem volt otthon speciális arctisztító és tonik. És gyanítom, hogy ezzel nem csak a mi családunk volt így. A reggeli mosakodás egész egyszerűen szappannal és vízzel zajlott.

Aztán amikor kamasz lettem és jöttek a pattanások, akkor kerültek először elő a kimondottan pattanásos bőrre való tonikok. A 3 lépéses arctisztítással csak olyan 18 éves korom körül találkoztam, amikor is egy szakember megmutatta, hogy mi is a különbség.

Tisztítás, tonizálás, hidratálás- ez a három lépés, melyet minden nap végig kellene csinálnunk. Persze minden bőrtípusra és különböző életkorú bőrre külön tisztító zselé vagy hab, tonik és arckrém kapható. Így aztán aki szeretné lecserélni a jól bevált szappant, nem árt ha belenyúl a pénztárcájába, mert a legkedvezőbb árakat nézve is minimum 4-5.000 Ft-ba fog kerülni ez a döntés. De megéri! Vagy mégsem? Ti mit gondoltok, arra kíváncsiak vagyunk, bennünk rengeteg kérdés merült fel, amikor a fürdőszobáink polcait és a reklámok kínálatát is végi tekintettük

Dorka


Arctisztítás terén és megosztó véleményeket találunk, ennek egyik oka a valóság sokszínűsége, a másik a lelki oldal, a harmadik a reklámok, termék forgalmazók nyomasztó marketing hadjáratai. Igen, akinek megtanították az egészséges táplálkozást, testileg és lelkileg is teljes, harmonikus életet él, ott a bőr problémák is minimálisak, és a ráncok is 5-10 évvel később indulnak útra. Szép haj, és még sorolhatnánk, mennyi előnye van az igazán jó dolgoknak :).

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Marlboro Classics divat ruha üzletek

Minőség, garancia és életérzés Az eredetiség és egység értékeit viseli magán a márka (női és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.