Arielle Kebbel szépséges színésznő

Arielle Caroline Kebbel amerikai filmszínésznő és modell 1985. február 19-én született, vagyis most 27 éves. 2003 óta tűnik fel különböző kedvelt sorozatokban és filmekben. A Maxim magazin két alkalommal is beválasztotta a világ 100 legszexisebb nője közé. Filmes karrierje előtt modellkedett, több magazin címlapján is szerepelt (Maxim, FHM, Men’s Health). Részt vett a 2002-es Miss Florida Teen USA szépségversenyen is.

Arielle először 2003-ban, a hazánkban is nagyon népszerű Helyszínelők című sorozatban tűnt fel a tévében, ez egy egyszeri beugrás volt (később a Miami helyszínelőkben is szerepelt). A Szívek szállodája és A Sorscsapás család című sorozatokban már több részben is szerepet kapott. Első filmje a 2004-es Flúgos járat című vígjáték volt. Egy 18. születésnapját ünneplő lányt alakít, aki apjával (Tom Arnold) egy repülőgépen utazik. A gép tele van furcsánál furcsább utasokkal, a fő problémát azonban az okozza, hogy az utasok szinte mindegyike fekete – kivéve persze a lányt és apját. A Csak lazán című filmben John Travoltával és Uma Thurman-nel együtt játszhatott. A csak videóra kiadott Amerikai pite 4. – A zenetáborban című alkotásban ő Elyse, az iskolai együttes vezetője, a főszereplő Matt Stifler vágyainak fő célpontja. Ez a rész talán a legjobb az Amerikai pite sorozatban (vigyázat: ez nem a hivatalos 4. rész, ami idén fog a mozikba kerülni, hanem egy spin-off epizód!), Kebbel kisasszony alakításának hála. Arielle horrorfilmekben is játszott, szerepelt például a 2006-os Átok 2. című filmben. A 2009-es Hívatlan vendég-ben ő Alex, aki édesapjával és mostohaanyjával lakik otthon. Egy elmegyógyintézetből hazatér hozzájuk a húga, aki már meggyógyult. Vagy mégsem? A végén kiderül, hogy Alex már nem is él, csak húga képzeletében létezik… Újabban Arielle szerepel a hazánkban is nagyon sikeres Vámpírnaplók és a 90210 Beverly Hills sorozatokban is.

Arielle Kebbel a Louis Verdad márka 2012-es tavaszi/nyári kollekciójának egyik modellje. Louis Verdad egy mexikói származású amerikai divattervező, aki több más híres modellnek, énekesnek és színésznek is tervezett már ruhákat, köztük például Milla Jovovichnak is. Stílusának fő jellemzője az érzékiség.

Adatlapja az IMDB filmadatbázisában: www.imdb.com/name/nm0444223.

Videó egy Maxim-fotózásról: www.youtube.com/watch?v=bclvq-but2E.

A színésznő weboldala: arielle-kebbel.net.

Louis Verdad divattervező kollekciói: louisverdaddesigner.com.

Tenoch

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sciennet Fórum szabad blog a törzsvásárlóknak

NAGYRA NŐTT A VÁSÁRLÓI KLUB Átverés és bukta vagy átalakulás, 2010-2011-2012-ben sokminden kiderült. Kaptam egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.