ASH olasz divat márka – katalógus álmok

Kortárs és elbűvölő olasz divat, néhány szóban így fejezhetnénk ki az ASH filozófiáját. A márka az ezredforduló környékén, 2000-ben debütált Leonallo Calvani és Patrick Ithier bábáskodása alatt.

A kereskedelemben és a divat terén szerzett tapasztalataikat egyesítve a két megszállott úriember úgy találta, elérkezett az idő, hogy kifejlesszenek egy olyan termékcsaládot, mely által kifejezésre juttathatják friss gondolataikat, összhangban azzal a kortárs tartalommal, mely a mindennapok fő-fő meghatározója. A profik összefogásának eredményeként Calvani és Ithier szeretve tisztelt országuk legmeghatározóbb jellemvonásait fejezhette ki kollekciói révén, és megteremthették a népszerű olasz és francia stílusjegyeket egyként tartalmazó egyedi formanyelvüket is. Az olasz eredet egyrészt a kiváló minőségért és a nagyszerű olasz tímárműhelyek tradícióiért szavatol, másrészt ott az a titokzatos francia csábítás és szenvedély, mely a „majd én megmutatom, ki vagyok” örve alatt mindent képes a divattal összefüggésbe és így összhangba hozni.

Az ASH filozófiájának két legfontosabb alapköve a szelektív terjesztésben és a versenyképes árakban gyökeredzik. Hogy az örökké változó piac követelményeinek mind jobban és jobban megfeleljenek, fontosnak tartják önmegújulási képességüket is. Az ASH világa is többarcú, egyfelől elbűvölő és ironikus, másfelől minden korosztály igényeit és kívánalmait kielégíti. Azon uraknak és hölgyeknek szólnak az egyes kollekciók, akik legszívesebben nyomban keresztülszelnék a világ összes vezető fővárosát, akik mindig a legutolsó, legfrissebb trendek iránt érdeklődnek, de ugyanakkor sosem engedik, hogy az uniformizáció örve alatt valamiféle trendinek mondott egyenruhába kényszerítsék őket.

Az ASH zászlóshajó üzletét megtaláljuk a dán fővárosban, Koppenhágában. Az ASH hangulatát tükröző, a kollekciókból áradó különös atmoszférát árasztó márkakereskedésben mind a gyerekvonal, mind a férfi, női sportvonal legfrissebb termékeit megleljük a divatos táskák és egyéb kiegészítők mellett. Koppenhágán túl a márka Kazahsztánban, Oroszországban és Koreában is képviselteti magát egy-egy butikkal.

A 2011-es tavaszi/nyári ASH kollekció jelszava az Éld az álmod! szlogen. A friss kollekciót február folyamán Münchenben és Brüsszelben is bemutatták.

Az ASH fő kollekciója független és lázadó, akár egy egzotikus utazás, mely során mindig új horizontokat keresünk. A glamour és a városi stílus keveredik benne, melyet a nyárias intenzív színek mellett a sivatag melegségét árasztó barnák uralnak. Az egész kollekció egy új, számunkra eddig ismeretlen világot tár elénk, melyet érdemes mielőbb felfedeznünk!

A kollekciót szervesen kiegészítő trendi szandálok és balerinapapucsok az etno és az egzotikus keleti stílus jegyében gyöngyborítást és bőr rojtokat kaptak díszítésként, és olyan lebilincselően vibráló színekben játszanak, mint a türkiz, a korall piros vagy a sáfrány összetéveszthetetlen sárgája. Minden egyes modellt különös részletgazdagság jellemez. A legdivatosabbak mind közül még mindig a fatalpú bőrszandálok.

A 2011-es tavaszi/nyári kollekció legnépszerűbb darabjai között ott vannak persze a természetes hatású, lapos talpú papucsok is, melyek az olasz tradíciók letéteményesei. A rock stílus szerelmeseinek az idei kollekció barnái kínálnak alternatívát, melyek a korábbi vintage kollekciók folytatásának is tekinthetők.
Merőben újak viszont ebben a kollekcióban, azok a tőr szerű sarokban végződő bokacsizmák, melyeket akár bőr, akár terepmintás változatban is meglelhetünk az ASH széles kínálatában. A bőr bokacsizmákhoz tökéletesen passzolnak az idei táskakollekció homokszínű remekei, például a hátizsákok. Ez a merész kollekció telis-tele van meglepetésekkel, mindazonáltal kreációival tökéletesen kifejezhetjük nőiességünket, akár a hétköznapok során is. Mind a színek, mind a stílus, mind az apró részletek abszolút helyükön vannak!

És hogy a teremtés koronái se maradjanak ki a sorból, őket sarura emlékeztető, látványos bőrsaruk várják az ASH-nél. Vagy a sportkollekció sarok tájt szegecsekkel ékített bőr tornadorkói közül is választhatnak maguknak egy igazán talpra kívánkozó lábbelit. Ha pedig valóban spéci ajándékkal szeretnék meglepni kedvesüket, válasszanak egyet az ASH által kínált szegecses kulcstartók közül, a sztárokat idéző csillag minta mellett, a tűsarkú szandált formázó darab is nagyon ott van.

A kölyök kollekcióban, megannyi formatervezett, millitary stílusú, műanyag egybe- és lapos talpú vonja magára a figyelmet, a kulcsszó a megszámlálhatatlan csatocska, de sok esetben a csillogó szegecsek is játszanak díszítésként.

A celebritások közül többek közt Madonna, Keira Knightly, Hilary Duff és Carmen Electra is több ízben kiállt már az ASH mellett és magára öltötte az aktuális kollekció legfrissebb portékáit.

TErmék fotók, képek:

Olasz oldal: www.ashitalia.it/ASH_MAINLINE/: egyedi limitált kollekciók,sportos, nők és gyerekek részére is stílusos darabok. Intro weblap, olasz divat:  www.ashitalia.com. A férfi cipő vonal jóval szerényebb a nőinél, választék csak a nőknek káprázatosan nagy. Létezik az USA-ban is ez a márkanév külön kínálattal.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Organo Gold, több mint kávé egészségünkre

Ganoderma és az Organo Gold Kávéfüggő vagy? Zombinak érzed magad, ha nem iszol, szinte beteg …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.