ASSO cipő, gyermek márka

Asso cipők nagyon népszerűek, ezt olvastam, és láttam az utcán és családon belül is, igyekeztem utána járni, hogy miért ez a nagy rajongás.

Az első megérzésem egyszerű, ezek szép cipők, és a gyermekünkért mindent megadunk, ha még minőség is párosul a cipellőhöz. Az árak 4500 Ft és 7000 Ft között váltakoztak a nagyon tetszetős. A Lurkók gyermek cipőbolt oldala így nagyon kellemes meglepetés volt a részemre: www.lurkocipo.hu. Lurkók gyermek cipőbolt, az édes webshop, gyermeteg, játékos webáruház.

Máshol az Asso cipőket egy picivel drágábban láttam, aminek két oka biztosan lehet. Egyik, hogy picivel drágább modelleket árulnak, a másik, hogy ők nagyobb haszonkulccsal, másfajta marketing megközelítéssel dolgoznak. Így is népszerű a gyerekcipobolt.hu, ahol aranyos lány és fiú cipők között böngészhetünk, szép fotókat találunk a webáruházak katalógusában.

A Szamos cipők is népszerűek, de közel se annyira mint ezek a szép, jó minőségű anyagokból, igényes kidolgozással készült Asso remekek. Termék fotók a webáruház kínálatból:

A Deichmann reklámja nagyon erős, de reméljük, hogy ilyen megfizethető árú márkák, segítőkész kiskereskedők megmaradnak a nagy cipőboltok mellett a továbbiakban is. Illetve a használt cipő üzletelések szintén a szociális háló (a nagyon fontos gyenge kapcsolatok) részei maradjanak továbbra is! Nem kell mindig, mindenből újat venni. A kismamák, anyukák ezt nagyon jól tudják. Ahogy egy babakocsi se kopik el 1 év alatt, úgy egy erős bakancsot se egy évre terveznek. Régen 4-5 évig hordtuk a családunkban mi is a 35-40-es méretű fiú gyermek bakancsokat. A téli szezon ráadásul rövid, így szerencsés esetben még az ötödik szezonban is kényelmes és egészséges a tisztán és ápoltan hordott és gondozott cipő.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

1 hozzászólás

  1. Sziasztok.

    A cikkben a D.D.step gyerekcipő márkáról nem esett szó. Én ezt tudnám ajánlani! Minőségi gyerek bőrcipők elérhető áron, mindezek mellett pedig a divatra is figyel a gyártó. Érdemes körül nézni: http://ddsteponline.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük