Autó illatosító divat tipp

Az illatosítók a divat részei, ahogy az illatszerek, parfümök is, a természetes olcsóság (ingyen virág vagy fűszer), a praktikusság és az egészség másodlagos volt 2011-ben is többségében.

Azt mondják az autónak lelke van. Lehetséges, de az biztos, hogy a legtöbb tulajdonos személyként bánik 4 vagy többkerekű kedvencével. Sokszor még nevet is adnak neki, különböző kiegészítőkkel díszítik fel. Ezen kiegészítők közé tartoznak az autóillatosítók.

Kezdetben volt a mindenki által jól ismert hagyományos, jellegzetes fenyő alakú Wunderbaum, ami különböző illatokban pompázott és pompázik ma is. Mára az illatosító iparág is nagy fejlődésen ment keresztül, így számtalan változatát lehet találni a piacon.

Egyesek divatot is űznek abból, hogy különböző formájú illatosítókat aggatnak a belső tükörre és miután elpárolgott az illat, nem lecserélik, hanem ráakasztják a következőt, így egész kis gyűjteményt halmozva fel a tükrön és ezáltal egyedivé téve a járművet.

Vannak akik a hagyományos módon és célra használják, hogy jobb illat legyen a járműben, mint amit egyébként megszoktak, vagy hogy elnyomja a füst szagát egy dohányos kocsiban, stb.

A számos tükörre akasztható, különböző papír és műanyag alapú illatosítók mellett, sokféle manuális és elektromos autóba való változatot is vásárolhatunk. Az utóbbiakat általában a szellőzőberendezésre kell helyezni, így használva a szellőzőrendszert az illatok szétterjesztésére az autóban.

Az alap funkciója mellett, a tükörre aggatható illatosítók, kiváló reklámajándékok is egyben. A Szitagrafix kft: www.szitagrafix.hu/szitanyomas_autoillatosito/autoillatosito.htm sokféle formájú és illatú reklámajándéknak való autóillatosítót készít a megrendelők különböző igényei szerint.

Te használsz illatosítót az autódban? Ha igen akkor milyet?

Online rendelés, különleges és bio-organikus illatok és online webáruház kínálatban. Jó árak tippeket, korábbi felhasználók véleményeit ide is várjuk. Reklamáció, kritika még inkább jöhet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sciennet Fórum szabad blog a törzsvásárlóknak

NAGYRA NŐTT A VÁSÁRLÓI KLUB Átverés és bukta vagy átalakulás, 2010-2011-2012-ben sokminden kiderült. Kaptam egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.