Autó üléshuzat, rendelés, szépség

A kutya mellett, az ember másik legjobb barátja, vagy sok esetben családtagja, az autó. Szépítgetjük, csinosítgatjuk, amennyire lehet vigyázunk rá. Különböző dolgokkal ápoljuk, díszítjük, kívül-belül. Milyen színek és minták divatosak vajon!?

A belső védelmének egyik fontos része az ülések és a gyári üléshuzat védelme. A legjobb védelem a gyári huzatok épen tartására, egy plusz réteg üléshuzatot ráhúzni, ami megvédi az ülést a szennyeződéstől és a kopástól. Így mikor évek múlva esetleg eladjuk az autót, a huzat olyan mintha új lenne, így többet ér a járgány.

A piacon több féle utólag felhúzható üléshuzat kapható. A legolcsóbb és legegyszerűbb, ami a bevásárló központokban, vagy autósboltokban kapható univerzális üléshuzat, amit otthon mi magunk tudunk felhelyezni. Hátránya, hogy nem mindig passzol tökéletesen, vagy nem illik teljesen az autó belsőjéhez. Vagy ami még nagyobb probléma ezeknél a huzatoknál, hogy a modern autók speciális üléseihez nem alkalmazhatóak biztonságosan. Gondoljunk például az oldallégzsákra.

Aki igényesebb kialakításra törekszik, az a méretpontos üléshuzatot válassza. Különböző cégek foglalkoznak méretpontos huzatok készítésével, akik kimondottan erre szakosodtak. Ilyen cég többek között a Sön-ex cég akiknél számtalan lehetőség közül választhat az érdeklődő. Weboldalukon a www.autouleshuzatok.hu oldalon bővebb információkat kaphatunk a különböző lehetőségekről.

Gondolta, hogy az árak 700 Ft-tól 5000 Ft-ig terjednek jellemzően ülésenként? A textilipar és az automatikus gyártósorok következtében egy autótrikó már kb. 700 Ft-tól elérhető az üdzletekben. Egy jobb huzat ára lehet kb. 3800 Ft, de egy komplett üléshuzat szettet is vásárolhatunk 5800 Ft-ért.

Te használsz extra üléshuzatot? Ha igen, milyet? Minden ülésre tettél vagy csak egyikre?

Sokan csak strapabíró és drága bőr kárpitot tudnak elképzelni, mások 5-6 évente eladják, megint mások alaposan átdíszítik az autójuk belsőjét, ami olcsóbb mint újat venni természetesen, 50-60 ezer forintból csodálatosan jó eredményt lehet elérni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sciennet Fórum szabad blog a törzsvásárlóknak

NAGYRA NŐTT A VÁSÁRLÓI KLUB Átverés és bukta vagy átalakulás, 2010-2011-2012-ben sokminden kiderült. Kaptam egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.