Autódekoráció színesen

Az emberek többsége mindig is egyedi akart lenni. Más mint a többiek. Öltözködésben, hajviseletben, beszédben, kiegészítőkben és nem különben a személyes tárgyaikban, értékeikben.

Legyen szó a telefonunkról, táskánkról, óránkról, vagy akár az autónkról, a legtöbb ember megpróbálja kicsit még egyedibbé varázsolni mint amilyen.

Az autók dekorációja már mondhatni egyidős magával az autóval. A lehetőségek tárháza mellyel a négykerekű családtagot, vagy hűséges munkatársunkat még különlegesebbé tehetjük szinte kifogyhatatlan.

A legelterjedtebb dekoráció természetesen a matricázás, vagy az autófólia, de minden más kiegészítővel is feldobhatjuk autónkat, mint például első-hátsó szárnyak, különböző küszöbborítások, kipuffogóvégek, egyedi festés, neon világítás, stb. Kérdés hogy hol a jó ízlés határa? Kinek mi fér bele? Azért a legtöbb esetben reklám célból dekoráljuk autónkat, vagy a cégautót. Ilyen dekorációk készítésére is egyre több cég szakosodott.

Jó példa erre www.autodekor.hu akik 1994 óta foglalkoznak autódekorációk tervezésével és készítésével. Fő profiljuk az autó matrica gyártás, de saját elmondásuk szerint komoly tapasztalattal bírnak az autók részleges, vagy teljes felületének, fóliával való bevonásában is. Az oldalukat böngészve számos dekorációs lehetőség tárul elénk amit a cég szakemberei rövid határidővel megvalósítanak. Műhelyük, Budaörs szélén az Alsóhatár út 1/c-ben található.

Egy teljes autó befóliázása ugyan nem olcsó mulatság, de a minőség magáért beszél. Érdemes ellátogatni a www.kocsiszin.hu oldalra is, ahol egy hozzávetőleges árlista és egy bemutató videó is található egy autó teljes átalakításáról.

Milyen autó tisztítási, ápolási és díszítési és dekorációs trükköket tudtok ajánlani?

Olcsó autó kárpit csere, javításban ki jártas?

Korábbi cikkek: üléshuzat, autó dekoráció extrák 1.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük