Online Avon katalógus, friss, új

Az Avon cég tanácsadónői hálózatával egy egyedi értékesítési rendszert épített fel a kozmetika iparában. Sokszor hangsúlyozzák, hogy azért tudják olykor meglepően olcsó áron adni jó minőségű termékeiket, mert nem tartanak fel üzlethelyiséget. A rendeléseket a tanácsadónők gyűjtik össze és továbbítják a központ felé. De ha nincs üzlet, akkor hogyan mutatják be a termékeket?

Nagyjából 3 hetente új kampány indul náluk, melyhez tartozik egy katalógus, melyet minden tanácsadónő megkap illetve vásárolhat belőle. Ezeken a katalógusokon keresztül tudják bemutatni a termékeket. További segítség, hogy rengeteg termékminta rendelhető, illetve a katalógusban a parfümöknél gyakran illatosított oldalak is találhatóak, így mindenki megszagolhatja, hogy milyen is az illata az új termékeknek.

Ma már szinte minden katalógus fellelhető az interneten is, így az Avon is csatlakozott ebben a tekintetben más cégekhez. Kérdés, hogy vajon ez felváltja-e előbb vagy utóbb a hagyományos katalógust, ezzel tovább csökkentve a költségeket, amit talán a vásárlók további kedvezmények formájában érzékelnek majd.

Online Avon katalógusát itt találod: www.avon.hu/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201111. Árlista külön letölthető, tanácsadóktól beszerezhető. Férfi, női, gyermek és néhány uniszex termék.

Te hogyan vásárolsz legszívesebben? Boltban, katalógusból személyesen vagy az interneten?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Marlboro Classics divat ruha üzletek

Minőség, garancia és életérzés Az eredetiség és egység értékeit viseli magán a márka (női és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.