Avon munka, fiatalos vidámság

Munka, vidám, de nem egy állás, mi az? Manapság annyi mindenki keres munkát vagy éppen csak egy mellékállást, mellyel kiegészítheti a keresetét. Se szeri se száma  a hálózatépítő hirdetéseknek és az otthonról végezhető milliókat ígérő kamu munkáknak.

Az Avon mindenki által ismert, elsősorban kozmetikai termékeket forgalmazó cég, katalógusokon keresztül mutatja be termékeit az érdeklődőknek. Az értékesítés pedig tanácsadónőkön keresztül történik.

Tanácsadónőnek bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 18. életévét és magyarországi állandó lakcímmel bír. A jelentkezés leadása után megkeres egy úgynevezett koordinátor, aki elbeszélget veled és ha ő is úgy gondolja, akkor innentől kezdve együtt fogtok dolgozni.

De miből is áll a tanácsadói vagy tanácsadónői munka. Nem kell mást tenned, mint azt aktuális katalógust megmutatni minnél több ismerősnek és összegyűjteni a rendelést tőlük majd azt továbbítani a központba. Pár napon belül megérkezik a csomag a termékkel. Azokat odaadod az ismerősöknek és begyűjtöd az árukat. A termékekkel együtt érkezik egy csekk, azon kell befizetned 2 héten belül a termékek árát.

Hogyan lehet ebből pénzt keresni? A megrendelt termékekre Te kedvezményt kapsz, így a vásárló által fizetett összeg és a csekkeden szereplő összeg közti különbség a tied. Ez alapban 15% körül mozog, de minél nagyobb értékben rendelsz, annál több.

Egy szóval, ha valaki kiegészítő jövedelemre vágyik, akkor érdemes megpróbálni ezt, mert a termékek nem drágák és jó minőségűek így nem nehéz vásárlókat találni. Ha pedig megszereted ezt a munkát és jól is megy, akkor egy idő után magasabb szintre is léphetsz, több keresettel.

Itt tudsz érdeklődni, tájékozódni: www.avon.hu/PRSuite/opportunities_landing.page.

Te mit gondolsz erről?

További kapcsolódó cikkek:

Órák, Avon cég vélemények, táskák, tanácsadónő, Katalógus(ok), stb.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Noni Juice – gyümölcs és ital

A Noni Juice italt már több mint 10 éve, hogy először megkóstoltam 2001 derekán, és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.