Avon parfümök, illat harctér lények

Azt, hogy ki milyen parfüm márkát választ, sok minden meghatározhat. Az elsődleges az illat (legalábbis nálam) és persze az se mindegy, hogy mennyibe kerül. Másodlagos, de azért mégsem elhanyagolható szempont az üveg formája. Nyamm! 🙂 2012 a spórolás és a nagy változások éve, aki még nem ismerte volna fel, annak ideje finomságra és erőre váltani egyszerre.

Az Avon női és férfi parfümjei sokféle illatot felvonultatnak elfogadható áron és különleges formájú üvegekbe csomagolva. (Az Avonos parfümök ára 3-5000 Ft körül mozog jellemzően). Akár a fűszeres, akár a virág illat kategóriából választasz szívesen, itt biztosan megtalálod azt, amit keresel. Az igényes illatokat a hölgyek kiszimatolják a férfiakon, illetve a lányok egymást is szeretik megillatolni.

Nézzünk néhányat a választékból:

Neked hogy tetszenek? Használod valamelyiket?

Ha még nem, de szeretnél rendelni itt megteheted, katalógus webáruház online rendelés, kölni férfiaknak és nőknek: avon-line.hu/categoryproduct-parfum.html és akciós termékek (2500 Ft-os komplett szettek is: dezodor, izzadás gátló + parfüm egyben): www.avonbp.info/akcios-avon-termekek.php. Aspira, 015, Black Suede, Leather (bőr), Touch (érintés), Célébre, Christian Lacroix Absynthe, Nuit Homme (férfi), Rouge (női) stb. Fiatalos, érett férfias és nőies illatok.

Jó kérdés persze az is, hogy egy illat kiválasztásánál mennyire fontos az egyediség. Azokat az illatokat, melyeket sokan használnak divatosabb-e választani? Vagy inkább az a jó, ha egy csak kevesebbek számára elérhető márka egyik terméke mellett tesszük le a voksunkat? Ti mit gondoltok erről? A véleményeket, hozzászólásokat várjuk alább fórum szerűen!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Organo Gold, több mint kávé egészségünkre

Ganoderma és az Organo Gold Kávéfüggő vagy? Zombinak érzed magad, ha nem iszol, szinte beteg …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.