Axente Vanessa felhőkarcoló szépség

Axente Vanessa több mint fiatal fotómodell, ő “hirtelen” felkapott nemzetközi hírű topmodell lett. Jó adottságokkal, tehetséggel, és feltehetőleg kitartással megáldott fiatal ő.

Rövid portréval emlékezünk meg róla a mai napon alább.

Axente Vanessa tavaly berobbant a divatvilág élvonalába. A januári berlini Fashion Weeken ő nyitotta meg a Hugo Boss őszi-téli kollekciójának bemutatóját és Steve Meiselnek, a világ egyik legjobb divatfotósának a kedvence lett. Most 17 éves, 181 centiméter magas, a Zala megyei Nagylengyelen született és már a világ legnagyobb divatmagazinjainak címlapjain pózol.

Újabb magyar szupermodell a világ élvonalában. Mihalik Enikő és Pavin Barbara sikerei után túlzásnak érezhetjük a magyar lányok ilyen szintű kiemelését, de közben érdemes figyelmi más területekre is, valamiért központi szerepünk van ebben a háborgó “modern” világban.

16 évesen a nagylengyeli lányunk a Chanel kifutóin debütált. Több nemzetközi magazin felkérésére igent mondott, például a szingapúri Harper’s Bazaar, az olasz Vogue és a Revolution. Az ANNAEVA 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik modellje, vagy a Glamour több divatanyagában is szerepelt. Az All Dressed Up márka 2011-es tavasz-nyári kampányának arca ő volt. A 2011-es és 2012-es GLAMOUR Women of the Year “Az év modellje” kategóriában is jelölték.

Axente Vanessa 1995. november 19-én született Nagylengyelen, csillagjegye Skorpió. Édesanyja Axenténé Varga Yvonne, édesapja Axente Róbert, húga Axente Gréta, nővére pedig Axente Benedetta. A zalaegerszegi Csány László Közgazdasági Szakközépiskola tanulója volt, aztán Győrben lett magántanuló. 2009 óta az Attractive Models Agency üdvöskéje, ügynöke Fehér Orsi lett. Számos egyéb kampányt munkát tudhat maga mögött. Ilyen az AnnaEva, Benes Anita (Daalarna) és Nanushka tavaszi kollekciói, vagy Anh Tuan 2011-es őszi hirdetése.

Eredeti hajszíne: szőkés-barna
Szeme színe: kék

Hátlapon, középen vagy hamarosan címlapon, képek, profi és háttér fotók:

Magyar nyelvű kis videó riport: youtu.be/E3f5MYq6u_Y.

Hugo Boss 2013 tél, divatbemutató videó: youtu.be/RMc6AB_7xMQ.

Facebook rajongói oldal: www.facebook.com/pages/Vanessa-Axente/153896808079822.

Nemzetközi, angol portfólió és portré: models.com/models/vanessa-axente.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diplomás minimálbér, fizetés, átlagbér 2013, 2014

Diplomások fizetése a szemléletváltás tengerének közepén. Elnézést az eltűnt képekért, adatokért, a 2013-es weboldal költöztetés …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük