Az Árzabáló elintézi: jó, szép és csúnya ár élmények

Az Árzabáló elintézte, lézer karddal levágta a fizetésed az ötödére. Mivel hónapok óta a csapból is ez folyik megnéztem a legújabb reklám filmecskéjüket:

Vélemény, tények, olcsó, drága, vagy normális hozzáfűznivaló?

A Jana egy jó márka, sok rajongója van, ettől függetlenül a tiszta vízre esküszöm 36 éve :). Aki megteheti, az persze igya, ha ez teszi boldoggá.

S-Budget sonka? Aki szereti, egye!

Szerintem ennyi pénzért vegyünk például darált sertéshúst, csirkemellet, vagy amit éppen érdemes. Ja, és vegyük a fáradtságot, vágjuk fel apróra a hagymát, és főzzük meg ÜGYESEN, FINOMRA 15-20 perc alatt. Köretnek, amit szeretünk (rizs, burgonya, tészta vagy párolt zöldség).

Bevallom, hogy a 25 % és 50%-os leértékelések miatt 2 évet rendszeresen a Spar-ba jártam, de hülyének ne nézzenek! A magyar Spar-ok profitját kiviszik az anyaország(ok)ba. Amíg mondjuk egy magyarországi pénztáros keres 78 ezer forintot (ugyanazokkal a termékekkel és árakkal dolgozva), addig Ausztriában havi ~1100 eurós fizetés, és 13. 14. havi plusz fizetés (tehát HAVI nettó 1280 euró – 396800 Ft jár). Ja, és nincs annyi munka, a fizetett szabadság is az ötszörösét éri, és van oka mosolyogni, lelkesedni az ausztriai munkavállalóknak. IGEN! :).

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

2 hozzászólás

  1. Megmondóember

    Mától Nóri kedvencei (Multiplayer campaign)
    Ördög Nóri tesztelte a SPAR sajátmárkás termékeit, így szívesen ajánlja kedvenceit egész évben.
    By Spar Magyarország

    Ha valami jó, akkor MONDOM, hogy JÓ! :).

  2. Egy 30 ezres városban a stratégiai partner nem él meg a Spár mellett. Figyelem az akciós újságot, és a szerint vásárolok. Ami nem akciós, átlagáron van. Nálunk az eladók túlterheltek, de ismerősi a viszony a vásárlókkal. Azt jelenti, hogy a polcozást otthagyva odakísérnek az áruhoz, amit nem találunk. Mosolygósak ők sem lehetnek mindig, de gyakrabban azok. A hentesboltok drágábbak, a kenyérboltok is. Lehet, vannak túlzott árak, de nekem azok luxus. Savanyított káposzta pocsék ízű, a messzebbi piacon veszem. Érdekes, hogy minden kereskedésben pocsék. Nagyüzemben nem lehet jót csinálni? Akkor ne forgalmazzák.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük