Bachmayer és Peterhof edény fórum

A Bachmayer- Solingen és Peterhof edényeket az edények és konyhai eszközök új generációjának tartják. A Tefal edényekhez hasonlóan magas minőséget képviselnek és az egyik jellemzőjük, hogy szinte aranyárban mérik. A legtöbb ilyen edényt különböző konyhai árubemutatókon lehet beszerezni, sokféle készletben. A különböző fórumokon külön témákat találunk ezen edények tesztelésére és összehasonlítására. Az egyik ilyen legnagyobb fórum a Hoxa portálja, ahol a különböző hozzászólásokból az derül ki, hogy elég nagyok a véleménykülönbségek ezekkel a termékekkel kapcsolatban.

Akár szidják, akár istenítik, abban mindenki egyetért, hogy az áruk csillagászati. Öntöttvas és cserépedényeket is készítenek, amelyek semmilyen káros anyagot nem bocsátanak ki és a hozzászólások szerint ezekben leégetni egy ételt kész művészetnek számít. A Peterhof edények anyaga króm-nikkel rozsdamentes nemesacélból készült. Az ilyen edények füle, hőre keményedő bakelit. Csaknem minden féle és fajta tűzhelyen használhatóak, akár  gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, halogén, vagy fatüzelésű tűzhely. Több rétegből álló, hővezető talpuk van. Ez teszi energiatakarékossá és biztosítja a fűtőenergia egyenletes elosztását.

Könnyen tisztíthatóak és a modern formatervezésük, vonzó külsőt kölcsönöz nekik. Az edényekben az étel gyorsan felmelegszik és ezáltal lerövidül a főzési idő, valamint az ételek egészségesebbek és finomabbak is lesznek. – állítja az edényekről a gyártó. Hogy tényleg így van-e azt azok tudják megmondani akik már aktívan használják is a Bachmayer és a Peterhof edényeket. Szólj hozzá te is, akár van ilyen edényed, akár csak hallottál róla!

Dorka

 

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük