Barker cipő 130 éve, férfi és női

A Barker cipők eredeti angol hagyományokkal rendelkeznek több, mint 100 éve. Csak nagy figyelemmel válogatott bőrt használnak fel és a felső részeken az utolsó simításokat még mindig kézzel végzik. Sok más hagyományos cipőkészítési módszert alkalmaznak napjainkban is, beleértve a lassú természetes szárítást és polírozást. Az angol Barker cipői egyedi minőségűek, hiszen az emberi munka a gépi munkával összehasonlíthatatlan. Változó világunkban jó tudni, hogy a tökéletesség megtalálható, csak keresni kell.

A legmodernebb anyagok és technológiák ott vannak a látszólag konzervatív modellekben is, lélegző anyagok, szuper rugalmas bőrök és műanyagok.

A 40-60 ezer forint közötti árak a garantált minőség miatt érthetőek, Angliában sem akar mindenki évenként cipőt venni, egy erősebb Barker cipő 8-10 évig is szolgálhatja életünk, egy kis talp javítással mindenképpen.

2011-es és 2012-es outlet és friss kollekció kínálat. Az online outlet kereskedők hozták ezeket a csodálatos lábbeliket Magyarországra is. Minta képek az online webáruház katalógusból, akciós árak:

Hivatalos weboldal, sok új kép és leírás: www.barker-shoes.co.uk. Cipő felépítés, különlegesen rugalmas és kényelmes lábbelik, csizmák, bakancs és női bokacsizma is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Whitney Houston mini portré, fotók

Ki ne ismerné ezt a nevet? Teljes nevén Whitney Elizabeth Houston New Jersey államban, Newark …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.