Barna Gergely: 4 X-es faktor énekes

Az idei X-faktorban bajban lesznek a nézők és a mentorok egyaránt, ha sok hasonló tehetség jelentkezik és mutatja meg magát, mint például azt Barna Gergely tette. A kimondottan izgulós 18 éves fiú, először még Ördög Nórival sem mert szóba állni, annyira stresszben volt. Első ránézésre nem egy előadóművész alkat, még a mikrofont is úgy nyomták a kezébe. Aztán felment a színpadra, elindult a zene és megszólalt Gergő hangja.

Ebben a pillanatban tudta mindenki, hogy neki van keresnivalója az X-ek között. Ezt Geszti Péter arcáról és szájáról is leolvashattuk. Gergő a Mad World című dalt adta elő olyan átéléssel, hogy a végén Keresztes Ildikó meg is kérdezte, hogy egy 18 éves fiúban, hogy lehet ennyi érzelem.

Gergő még a bemutatkozásban elmondta, hogy nem egy átlagos fiú és más beállítottsága van, mint a többieknek. Nem érdeklik a sportok, nem szokott a többiekkel együtt focizni, hanem inkább művész alkat. Ezért nagyon sokszor bántották már és sokszor jutott el majdnem a sírásig bánatában. Talán pont ezek a történések segítették őt ahhoz, hogy ilyen átéléssel tudjon előadni egy dalt és talán pont ezek fogják hozzásegíteni, hogy komoly énekesi karriert csináljon.

Barna Gergely X-Faktor 2011 első részében: www.youtube.com/watch?v=c-UBYs4MVrg. Made in Hugnary sztárpalánta.

Veronika


Barna Gergő nem egy csodabogár tehetség, hiszen az X-faktor 2011 1. fordulójának legmeghatóbb érzelmű produkcióját láthattuk a jóvoltából. A Fókusz is meglátogatta, riportot készítettek vele. A közel 9 perces videóban egy picit bepillanthatunk Gergő életébe. Az első pár percben már egy asztalnyi oklevelet láthatunk, amely Gergő nevéhez fűződik. Már gyerek kora óta énekes szeretne lenni, de a színművészeti pálya felé már nem igazán kacsintgat, mivel már az első rostán kiszórták. Ha más nem akkor jó lesz az ELTE Nemzetközi tanulmányok szaka is. Nyári munkán egy boltban, raktáros munkakörben tevékenykedett. Szorgalmas, egyszerű gyerek, nagyon szimpatikus.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

2014 divatja, stílus minőség és márkák

2014-ben milyen újdonságokat és klasszikus darabokat (visszatérőket illetve retro) látunk gyakrabban az utcákon Magyarországon, Európában …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük