Bata cipő üzletek

Magyarországon a www garko hu, a Garko cipő kft a hivatalos forgalmazó. Garko Cipőkereskedelmi Kft, 1991 óta van a magyar piacon. Fő tevékenysége a cipő nagykereskedés, a kiskereskedők, boltosok kiszolgálása. A cég alapítása óta folyamatosan fejlődött, a magyar piac sok változáson ment keresztül. Tapasztalat, a piaci ismeretek és a helyes értékrend segített abban, hogy szembenézzenek az újabb és újabb kihívásokkal.

A minőségből nem engedve árban mégis versenyképes cipőket forgalmaznak. Ez a motto végigkísérte eddigi éveket, és az eredményekből ítélve sikeres stratégiának bizonyult.

A forgalmazott világhírű márkáink közé tartozik többek között a Caprice, Bata, Ricap, Tiber, Inblu, illetve a minőségben kiemelkedő Gennia és Zodiaco. Megfizethető minőség és divat. A Caprice a német Wortmann csoport tagja.

A kb. 5000 üzletet magába foglaló világhálózata naponta átlagosan 1 millió vevőt szolgál ki.
www.bata.com

További márkák: Peko, Gep, Luparese, Skandia, Zen, Zodiaco, Tiber, SPM, Marci, Fargeot, Divietto, Ceruti, Capitelli Fabio, Calba S.R.L., Antis..

Tana – cipőápolás: A Tana termékei a cipőápolás minden részletére hathatós megoldást kínálnak. A különféle alapanyagok tiszításán és ápolásán kívül rendkívüli figyelmet fordítanak a termékek könnyű használhatóságára és az árakra.

Üzletek, forgalmazó boltok Magyarországon, webáruházak:
Bercolini Cipő üzletek www.bercolinicipo.hu
Flórián Üzletközpont Bp. 1033. Flórián tér 6-9.
Stop-Shop Hűvösvölgy Bp. 1021 Hűvösvölgyi út 138.
Sugár Üzletközpont Bp. 1164 Örs Vezér tér 4-9.
Új Buda Center Bp. 1117 Hengermalom út 19-21.

Bata
Duna Plaza Bp. 1138 Váci út 178.
Arena Plaza Bp. 1087 Kerepesi út 9.
Allee Bp. 1117 Október 23. u. 8-10

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Lipóti Pékségek, étel üzletek

Egyre nehezebb a mai világban jó minőségű és egyben egészséges ételeket vásárolni elfogadható áron. Általában …

1 hozzászólás

  1. Siket Lászlóné

    Fel vagyok háborodva, egy hónappal ezelőtt vettem ajándékba vásárlási utalványt, tegnap szerettem volna levásárolni, mivel közben az üzlet megfog szünni ott nem vásárolhatom le. Több mint egy hónapja használják a pénzemet és meghatározzák hol vásároljam le. Remélem van aki olvassa a beírásomat, és soha nem vásárol a Bata cégnél!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.