Belmondo márka: 2012 őszi cipő kollekció

A Belmondo cipők ismertetőjegye a naprakész design, amely megköveteli a részletes kifinomultságot és a személyes kapcsolatot. A márka hozzáadott egy egyedi és kreatív stílus minden lábbelijéhez és ezt a filozófiát követve vált híressé az 1989-ben megalapított cég. Évtizedes tapasztalat és átfogó szakértelem kellett ahhoz, hogy a Belmondo egy nagy “játékos” legyen a cipők és kiegészítők piacán. A márka azzal nyerte el a férfi és női ügyfelek bizalmát, hogy divatos és stílusos megjelenést kölcsönöz, amely kiemeli a vásárlók egyéniségét.

A tervező csapat a főbb nemzetközi trendeket figyeli, értelmezi, ezáltal férfiak és nők egyaránt ki tudják fejezni személyiségüket. A cég különös jelentőséget tulajdonít a kiváló minőségű anyagoknak és a tökéletes mintáknak. A Belmondo állandóan figyelemmel kíséri az ügyfelek kívánságait, és így különös figyelmet kap a cipő kinézete, illeszkedése. Összefoglalva a márka sikerének titka: a naprakész design, a kiváló minőségű darabok a legapróbb részletekig és a megfizethető ár.

Termék fotók, katalógus, kollekció képek 2012 ősz-tél és némi outlet akció2 2012 ősz-tél:

További részleteket a márka hivatalos oldalán találhat: www.belmondo.de. Webáruház, online rendelés, friss katalógus, üzletek és forgalmazó boltok, kis- és nagykereskedők címei, Facebook oldalak, angolul és németül is sok-sok információ. Balerina, magas-szárú cipő, csizma, magassarkú, szandál, papucs és minden, ami lábbeli. Bőr táska, öv és még pár minőségi kiegészítő. Véleményezd te is!

Elérhetőségek, címek és telefon:

BELMONDO Vertriebs mbH
Spitalerstrasse 10
D 20095 Hamburg (Németország)

Telefon: +49 (0) 40 33 30 0 – 407
Telefax: +49 (0) 40 33 30 0 – 354

E-Mail: service@belmondo.de

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csobot Adél képek, divat és ének

Csobot Adél nem színész teljesen, de mindenképpen színpadi jelenség valamilyen módon. Ellentmondásos vagy inkább megosztó …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.