Berkeley Square 1920’s márka, testápolás

Parfüm, testápolás, boldogság és egészség. Berkeley Square 1920’s márka és a női vonzerő.

Egy igazán vonzó nő foglalkozik a külsejével. Gondosan megválogatja, hogy milyen tusfürdőt, testápolót, kézkrémet, parfümöt használ.

Ha Te is ilyen nővé szeretnél válni, akkor most egy elegáns 1920-as évek által inspirált kozmetikai gyűjteményt ajánlunk a figyelmedbe. A Berkeley Square 1920’s testápolók, kézkrémek, szappanok, ajakbalzsamok és ajándék csomagok választékát kínálja, melyek kizárólag növényi alapanyagokból készültek, állatokon végzett tesztek nélküli eljárással, ezzel ideálissá téve a vegetáriánus vásárlóink számára is. Állatian jó ajándék és elérhető árakon juthatunk hozzá 2010-től. Íme néhány kép ízelítőül, érdemes megnézni, mert a csomagoláson található képek egyenesen a 20-as évekbe repítenek.

Katalógus képek, online rendelés és árak is alább:

Ha kíváncsi vagy a teljes kínálatra, akkor itt tudod megnézni: www.bsquare.co.uk

Repítsd magad vissza az időben egy meleg nyári estére a család nyári vidéki rezidenciájára! A 7 fogásos előkelő vacsora tálalva, a rádióból Charleston zene szól. Mindenki elegánsan öltözve, korabeli parfümmel illatosítva. Éld át azt, amit dédanyáink fiatal korukban!

Dorka

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

1 hozzászólás

  1. Kedves Dorka!

    Magyarországon lehet valahol venni (online rendelésen kívül értem) ezeket a dolgokat? Egyszer már rendeltem magyar terjesztőtől, 3 éve, de ők megszűntek.

    Köszi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük