Bertolucci karóra stílus

Inkább ékszer, mint karóra. Letisztultság, időutazás a jövőbe, máskor retro múltidézés, a katalógus képek sokat elmondanak.

Az idő mérés és a pontosság mindig is fontos volt. De ennek a célnak a legtöbb óra márka megfelel. Akkor mi az ami még fontos, amikor karórát választunk? Milyen egyéb igényeink vannak manapság?

Félretéve minden márkaimádatot, milyen egy jó óra? Pontos, strapabíró, szép, időtálló, elegáns, vagány, visszafogott, multifunkciós, vízálló, ütésálló, kényelmes viselet, olcsó vagy éppen drága? Ahány ember, annyi féle elvárás. De mi a helyzet, ha az elvárásainknak több márka is megfelel és mondjuk árban is hasonló kategóriát képviselnek? Akkor mi alapján döntünk?

Mennyire befolyásolja a választásunkat az, hogy mondjuk egy általunk kedvelt híres ember is amellett a márka mellett teszi le a voksát?

A Bertolucci órák egyszerre ötvözik az olasz kreativitást és szenvedélyt és a svájci megbízhatóságot. Olykor szinte meseszerű, máskor meg elegáns és nőies vagy éppen férfias. Pont olyan sokszínű, mint a mi elvárásaink.

Nézzük csak, hogy milyenek is!

Neked hogy tetszenek? Melyiket választanád?

Ha szeretnéd megnézni a legújabb kollekciókat is, akkor itt tudod: www.bertolucci-watches.com/en/collections.php. Olasz ihlet és svájci minőség. 2011-2012-es katalógus képek, stílus leírások ITT.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Férfi frizurák, vonzó mód/szín és/vagy fodrász keresés

Divatos férfi hajak, frizurák 2012. Erősödő válság 2009-től átértékelt, a fejünk az, amire különösen nagy szükségünk van. Fontos, hogy rendben legyen kívül, belül, felül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük