Biopárna: mire jó?

Hogy aludtál? Mindennap feltesszük egymásnak a kérdést és általában azt válaszoljuk, hogy jól. De vajon tényleg így van?

Életünk egyik legfontosabb része az alvás. Ha jól alszunk és kipihenten ébredünk, máris jól indul a napunk és sikeresebbek lehetünk a munkánkban és a magánéletünkben is egyaránt. A jó alváshoz pedig elengedhetetlen egy jó párna.

Egy jó és egészséges párna jól tartja a fejet és a nyaki csigolyákat. Ehhez nyújtanak segítséget a Biopárnák, mivel megfelelően stabil tartást biztosítanak, jól szellőznek, így lazán tartják a nyak, hát és vállizmokat alvás közben.

Ilyen például a Novetex Matrac Biomanufaktúra cég által gyártott és forgalmazott Prána párnacsalád biopárnája is. A párna különlegessége a belsejében rejlik, ami nem más, mint a töltet. Jelenleg két féle töltettel készülnek a párnák, köleshéjjal és tönkölyhéjjal. A héjak biotermesztett gabonákból származnak, amit különös gondossággal minden szennyeződéstől megtisztítanak.

A biopárna másik nagy előnye a többi hagyományos párnával szemben, hogy semmilyen élősködőnek nem ad táptalajt, így allergiások is bátran használhatják, sőt kifejezetten előnyös és ajánlott számukra a biopárna használata. A párnák megvásárolhatók a Novetex cég hivatalos honlapján a http://www.matrac.hu/matrac-28-szotar.html oldalon.

Te mit gondolsz róla? Várjuk a véleményeket, tapasztalatokat!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Bevezetés az élelmekbe tényleg

Megkérdezték a szakértőt, hogy a méz jó édesítőszer-e. Azt válaszolta: — Az attól függ. (pedig …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.