Bodenschatz táska, pénztárca

Elmenni egy bevásárló körútra egy nővel az kész öngyilkosság a férfiak szerint. Nálam nem csak a ruha és a cipő választás, hanem a megfelelő táska megtalálása is nehéz ügy. Legyen praktikus, lehetőleg menjen stílusban a ruháimhoz és az egyéniségemhez is. De gondolom ezzel nem csak én vagyok így.

A jó hír, hogy 2011. márciusában bemutatták Bodenschatz egy táska kollekcióját, szép gyűjteményét a magyar online outlet webáruházban is. Tiszta vonalak, kifinomult tervezés fémjelzi a kollekciót, mely ideális az imidzs-építésben azon divatos hölgyeknek, akik érdekes és magabiztos benyomást szeretnének kelteni mind az üzleti, mind a magánéletben.

Aki az üzleti életben dolgozik nap mint nap az tudja, hogy mennyire sokat számítanak a külsőségek, a megjelenés. Egy Bodenschatz táska vagy pénztárca például tökéletesen illik üzletasszony megjelenésünkhöz.

Még több táska, pénztárca, kulcstartó itt: www.boschagroup.com/de/39xcj39es_haendler/bodenschatz_basics.php.

Neked hogy tetszenek? Várjuk a véleményeket lentebb fórumszerűen!

Ár tekintetében nem mondható a legolcsóbbnak, de hát az üzleti életben mindennek megvan az ára, így a tökéletes megjelenésre is kell nem kevés időt és persze pénzt is fordítani.

Te már ismerted valahonnan ezt a márkát?

Nézzünk egy konkrét, élő példát is!

Méretei: 24 x 8 x 20 cm-es fekete bőr táska, állítható pántok, kényelmes:

A javasolt, eredeti fogyasztói ára 89 euró volt a táskának, amit 54 euróra leengedtek, ami már egész baráti, a minőségi magyar bőrdíszműves árakhoz közeli. Bőrdíszműves képzések világa ITT.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csobot Adél képek, divat és ének

Csobot Adél nem színész teljesen, de mindenképpen színpadi jelenség valamilyen módon. Ellentmondásos vagy inkább megosztó …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.