Bodenschatz táska, pénztárca

Elmenni egy bevásárló körútra egy nővel az kész öngyilkosság a férfiak szerint. Nálam nem csak a ruha és a cipő választás, hanem a megfelelő táska megtalálása is nehéz ügy. Legyen praktikus, lehetőleg menjen stílusban a ruháimhoz és az egyéniségemhez is. De gondolom ezzel nem csak én vagyok így.

A jó hír, hogy 2011. márciusában bemutatták Bodenschatz egy táska kollekcióját, szép gyűjteményét a magyar online outlet webáruházban is. Tiszta vonalak, kifinomult tervezés fémjelzi a kollekciót, mely ideális az imidzs-építésben azon divatos hölgyeknek, akik érdekes és magabiztos benyomást szeretnének kelteni mind az üzleti, mind a magánéletben.

Aki az üzleti életben dolgozik nap mint nap az tudja, hogy mennyire sokat számítanak a külsőségek, a megjelenés. Egy Bodenschatz táska vagy pénztárca például tökéletesen illik üzletasszony megjelenésünkhöz.

Még több táska, pénztárca, kulcstartó itt: www.boschagroup.com/de/39xcj39es_haendler/bodenschatz_basics.php.

Neked hogy tetszenek? Várjuk a véleményeket lentebb fórumszerűen!

Ár tekintetében nem mondható a legolcsóbbnak, de hát az üzleti életben mindennek megvan az ára, így a tökéletes megjelenésre is kell nem kevés időt és persze pénzt is fordítani.

Te már ismerted valahonnan ezt a márkát?

Nézzünk egy konkrét, élő példát is!

Méretei: 24 x 8 x 20 cm-es fekete bőr táska, állítható pántok, kényelmes:

A javasolt, eredeti fogyasztói ára 89 euró volt a táskának, amit 54 euróra leengedtek, ami már egész baráti, a minőségi magyar bőrdíszműves árakhoz közeli. Bőrdíszműves képzések világa ITT.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Belmondo márka: 2012 őszi cipő kollekció

A Belmondo cipők ismertetőjegye a naprakész design, amely megköveteli a részletes kifinomultságot és a személyes …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.