Bónusz Brigád vásárlás fórum

A Bónusz Brigád csapat, cég akcióiról milyen a véleményed. Erre vagyunk kíváncsiak. Mi már túl nagynak és egysíkúnak érezzük őket, de mint tudjuk ez egy tükör, ők egyfelől a valós igényekre reflektálnak.

Az leszögezhető, hogy a felső-középosztály számára gyakran érkeznek vonzó ajánlatok. Pl.: ‘Vacsora féláron’, ‘Kastélyhotel Szilvásváradon’, ‘Zalakarosi Wellness’, ‘Balatoni Pihenés’, ‘Barcelona’, ‘Felnőtt Társasjátékok’, ‘Síelés’, ‘Tengerparti Apartmanok’ stb.

“A Bónusz Brigád hány százalék jutalékot szokott kérni?” Ez egy jó kérdés, amire persze az érdekeltek egészen konkrét válaszokat is kaphatnak. A mai világban, aki gyorsan tud készpénzes vevőket hozni, annak a 30%-ot én a zsebébe vágnám, még akkor is, ha így 10%-ot bukok. A mai kereskedelemben még mindig ott az előre menekülés lehetősége, ami pedig nyilvánvalóan még fontosabb, hogy jó, megtervezett upsale technikákkal +10-20 profitra is szert tehetünk viszonylag rövid időn belül.

Bónusz Brigád logo

A kupon, kiárusítás és hírleveles akciós vásárlói csoportok száma még gomba módra növekszik, de most 2011. júliusra biztos megközelítettük a telítődést. A jó mellett rossz vélemények is mindig maradnak, a vásárlás, és az élet ilyen.

Éljenek a kempingek a nyáron! Most ott a helyünk az árnyékban vagy a vizekben.

Az első magyar közösségi vásárlási szolgáltatások között vannak, ügyes harcosok ezen a kis piacon.

“Egy: occo, szok: megoccób” Mindannyiunk számára ismerős ez az üzleti hitvallás a távol-keleti kereskedők szájából, és most már a hírleveles értékesítésből is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük