Bowling pályák Magyarországon

A Bowling, egy igen nagy népszerűségnek örvendő sport, kikapcsolódás és az egyik legrégebbi játék a világon.

Már a 90-es évek elején is találtunk bowling pályát, bár akkor még közel nem volt ekkora a népszerűsége hazánkban. Az egyik legismertebb pálya akkoriban a budapesti Hotel Taverna első emeletén volt található. Azóta az eltelt 2 évtized alatt, gombamód megszaporodtak a bowling pályák, nem csak Budapesten és a nagyobb, nívós szállodákban, hanem országszerte, akár plázákban, vagy önálló intézményként.  Említsünk meg a legismertebbek közül néhányat Budapesten és vidéken is.

A budapesti pályák közül nagyon népszerű, többek között, a Mammut bevásárlóközpontban lévő Mammut Bowling Klub, mely a II. kerület Lövő ház u. 2-6 szám alatt található. A hét minden napján várják a vendégeket, összesen 24 pályával. Időpontot foglalni a 06-1-345-8300-ás telefonon lehet. Aki szereti a különlegességeket, itt UV-s pályát is bérelhet.

A Strike Bowling Klub a XI. kerületben a Budafoki út 111-113-ban található, önálló pályaként. Összesen 8 pályával várják a játékosokat, amit a 06-1-206-2754-es telefonon tudnak lefoglalni.

A legismertebb budapesti pályák mellett, igen népszerű a Bowling-Center Kecskemét, Kecskeméten a Rávágy tér 3-ban. Itt 10 pálya közül lehet választani és a 06-76-486-936-os számon lehet foglalni.

4 pályával vár hétfőtől-szombatig a Jubileum Bowling Center Szolnokon a Jubileum tér 4-es szám alatt. Itt a 06-56-515-500-as telefonon lehet pályát bérelni.

Érdemes még megemlíteni a Puchner Kastélyszálló, vagy a Paagh étterem bowlingját. Az előbbi Bikalon a Rákóczi u. 22-ben található és a 06-72-459-546-os telefonon lehet érdeklődni. Az utóbbi pedig Pátyon a Rákóczi u. 42-ben üzemel és a 06-30-948-3102-es telefonon foglalható bowling. Mindkét helyen 2-2 pálya áll rendelkezésre.

További magyarországi pályákat találunk az alábbi gyűjtő oldalakon:
www.bowling.hu és pl. bowling.lap.hu.

Szállodákban pl.: az új wellness szálloda: Lifestyle Hotel szallashelyek-utazas.info/lifestyle-hotel, Budapesten a Rubin Hotel**** kényeztet wellness, squash és bowling szolgáltatással.

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Noni Juice – gyümölcs és ital

A Noni Juice italt már több mint 10 éve, hogy először megkóstoltam 2001 derekán, és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.