Bricostore áruház Magyarország

A magyarországi Bricostore cégcsoport tulajdonosa a franciaországi Bricostore Holding S.A.S. A cég története 1846-ra nyúlik vissza a kereskedelemben akkor jelen lévő Bresson család üzleti vállalkozásáig. Az elmúlt 164 évben azonban jelentős fejlődésen ment keresztül a cég.

Az 1970-es években a vállalat főleg a hipermarketek területén fejlődött sokat. Ezután az első nagy barkácsáruházát 1977-ben nyitotta meg Euroloisirs néven. Végül a Bresson vállalat 1991-ben alapította meg a saját barkácsáruház láncát a Bricostoret.

Magyarországon az első áruházat 1997-ben nyitották és jelenleg 9 áruházzal vannak jelen hazánkban. A koncepciójuk az volt, hogy egy olyan áruházat hozzanak létre, amelyben mindent meg lehet találni, ami a barkácsoláshoz, építkezéshez, kertészkedéshez és a lakásdekorációhoz szükséges.

A gyors és hatékony fejlődés következtében nagy alapterületű áruházak nyíltak közvetlen a nagy hipermarketek közelében. Először a törökbálinti áruház jött létre, majd sorban a győri 1999 márciusában, majd még ebben az évben szeptemberben a budakalászi áruház nyitotta meg a kapuit.

Fóton 2000-ben nyílt meg a következő Bricostore, rá 2 évre Soroksáron és 2004-ben Székesfehérváron. A csömöri áruházukat 2005-ben, majd az utolsó kettőt, a szekszárdi és a miskolci áruházat azonos évben, 2007-ben nyitották.

Pontos cím, telefon, nyitvatartás: www.bricostore.hu . Cím, nyitvatartás és fontos tudnivalók, akciók. Házépítési alapanyagok, némi lakberendezés és sok épületgépészeti eszköz.

Vélemény fórum, hozzászólások és kérdések, panaszok és örömök visszajelzése alább.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Lipóti Pékségek, étel üzletek

Egyre nehezebb a mai világban jó minőségű és egyben egészséges ételeket vásárolni elfogadható áron. Általában …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.