Bringaválasztó automata: kerékpár keresés

Válassz magadhoz illő bringát!

A felvetés jogos, a megvalósítás azonban eddig túl sok akadályba ütközött. Kinek, milyen bringa lenne jó? Mennyi pénzem van rá? Mire érdemes költeni és mi az, ami teljességgel felesleges? Menő márka vagy használt gagyi? Érdemes kerékpárboltba menni vagy ugyanazt kapom a hyper sportrészlegén? A testbike.hu oldalon mindenki megkapja a válaszokat, ingyen, gyorsan, elfogulatlanul, hogy gyorsuljon a bringa választás.

Bringázás 3-99 éves korig
Mindannyian tudjuk, hogy a kerékpározás a legelterjedtebb szabadidős tevékenységek egyike. Három évesen felpattanunk a nyeregbe, néhány borulás után máris kamikaze módban nyomulunk, tizenévesen mutatványosnak is beállhatnánk, harminc felett tanítgathatjuk a következő generációt, hatvanasként tartani kell a kondit, nyolcvan felett is a nyeregben ülve megkapjuk végre a kellő tiszteletet.

Ebből is látszik, hogy a kerékpár vásárlás a legtöbb család életében gyakran felmerülő probléma. Bringát kell szerezni a gyerkőcnek, aki kinövi egy év alatt, a nagypapának, aki nehezen emeli a lábát, a férjünknek, akinek titkos vágya, hogy elinduljon egy igazi, kőkemény kerékpárversenyen és persze magunknak valami igazán menő színben. Mennyibe kerül a szerviz, milyen gyakran van erre szükség?

Kíméld meg magad attól, hogy kizárólag a kerékpáros cégek által leírtakra támaszkodva döntesz!

A testbike.hu oldalon nemcsak a magyar piacon jelen lévő 6500 bringás termékről olvashatsz részletes leírást, használók véleményét, értékelését. Hanem egy olyan közösséget találsz, akik konkrét kérdésedre is szívesen válaszolnak. Sőt. A testbike.hu törzsközönsége alig várja, hogy az évek során felhalmozott tudását megoszthassa, átadhassa az érdeklődőknek. Az időjárás által kevésbé támogatott napokon felesleges energiáikat virtuális vérre menő vitákban igyekeznek levezetni. A termékfórumokban hosszasan értekeznek egy-egy bringa, váltó, teleszkóp, váz vagy akár egyetlen csavar előnyös és előnytelen tulajdonságairól. Kérdezz tőlük bátran, amint látod ők megmondják a tutit!

Bringaválasztó automata, pénzbedobás nélkül!

A kerékpáros szezon indulására, lesz egy olyan lehetőség az oldalon, hogy pár lépés során beállíthatod, magadnak a testreszabott bringaválasztó automatádat! Mit jelent ez? Néhány kattintás után a „gép” kidob neked a sok száz lehetőség közül 25 bringát, amik a lehető legjobban megfelelnek azoknak a feltételeknek, amelyeket te megadtál. Ezekből már könnyedén választhatsz majd az oldalon található szín,
ár, vélemények alapján. Az automatát úgy fejlesztettük ki, hogy azok is könnyedén használhassák, akik soha nem láttak még kerékpárt 2 méternél közelebbről.

Bringaórák haladóknak

A testbike.hu oldalon persze a profiknak sem kell információ hiánnyal küzdeniük. A specifikáció oldalon a technika iránt érdeklődők minden egyes csavarról részletes infót kapnak. A márkatörténet fülön elolvashatják az adott termék gyártójának sikereit, erényeit. Láthatnak mások által feltöltött képeket, ha esetleg valaki kíváncsi, hogy néz ki az adott bringa használat közben, megoszthatják a véleményüket,
segíthetnek a laikusoknak a döntésben, sőt csapatokba verődhetnek, hogy még jobban érezzék magukat tekerés közben!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük