British Knights cipők és üzletek

A British Knights egy cipőgyártó cég, amely 1980-ba lett alapítva New York-ban. A mai British Knights két felé lett osztva, az egyik a BK Europe, amely az egész világban terjeszti cipőit, kivéve az Egyesült Államokat, Kanadát, Chile-t és Perut. Ezt a négy országot a BK America hivatott kiszolgálni.
A BK lábbelik és ruhák a 90-es években törtek be a divatpiacra. A márka stílusa nagyon hasonló volt az SPX és a Troop lábbelikéhez. A cipőket a sajátságos vastag talpukról, a hatalmas nyelvekről és a rajtuk elhelyezett számos BK logóról lehetett felismerni. Ezen felül a hip-hop zenészek, zenekedvelők kiemelkedő ismertetőjelévé vált. Még MC Hammer-el is készítettek egy reklámvideót a karrierje csúcsán.

Hip-hop cipők

A BK lábbeliket a Dymacel technológia is jellemezte, amely akkoriban a Nike Air, a Puma Disc és a Reebok Pump sportcipők védjegye is volt. A cég sok éven keresztül elutasította az élsportolók támogatását, ehelyett inkább hip-hop kultúra stílusára koncentrált. Ez a politika akkor ért véget, amikor felkaroltak két NBA kosarazót, Derrick Coleman-t és Xavier McDaniel-t és a legújabb Dymacel technológiájú cipőt adták rájuk.

2008-ban a BK csinált egy nagy visszatérő fordulatot, melynek keretében kicsit remasterelt változatokban gyártotta újra a régi stílusú cipőit. Ez a fogás igen bejött az emberek körében, és a BK mai napig nagyon nagy népszerűségnek örvend. Nekem is tetszett fiatalon, bármennyire is gátlásos, visszafogott és konzervatív voltam a 90-es évek nagy részében :).

Itt látható néhány olcsó férfi és női fi cipőmodell:

MC Hammer reklám videó, a zene és a cipők világa együtt:
www.youtube.com/watch?v=WWRHX3zI7tU – 1990-91, jó régi anyag. A nagyon retró cipók kapcsán találunk más érdekes filmeket.

Magyarországon található BK márkaboltok, forgalmazó fő üzletek listája:
www.vanity.hu/uzletek/british-knights.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diplomás minimálbér, fizetés, átlagbér 2013, 2014

Diplomások fizetése a szemléletváltás tengerének közepén. Elnézést az eltűnt képekért, adatokért, a 2013-es weboldal költöztetés …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük