Bulgari ékszer, karóra és divat

Ha Bulgari, akkor elsőre mindenkinek az ékszerek jutnak eszébe. Nem is csoda, hiszen 1879-ben egy ezüstműves dinasztia hozta létre. Az évek során azonban teret hódítottak az öltözék kiegészítők és az illatszerek piacán is. Néhány éve pedig elkezdtek egyre nagyobb hangsúlyt fektetni az óragyártásra is. A tervezés központja Róma, a gyártásra viszont Svájcot választották. Első saját fejlesztésű órájukat 2004-ben mutatták be és a “Grand Complication” nevet kapta a modell. Ma már 5 különböző típus közül választhatunk, melyek a következők: Bulgari, Ergon Chrono, Assioma, Diagono, Sotirio Bulgari.

Két különleges órája, melyet a cég alapítójának tiszteletére készítettek a Sotirio Bulgari Tourbillon Perpetual Calendar és a Sotirio Bulgari Jubiläumshur, melynek hátoldalán Sotirio Bulgari aláírása található belegravírozva.

A cég elsősorban ékszer és sportórákat kínál és az átlagos fizetéssel bíró emberek nagy örömére nem csillagászati árakon. Aki szereti követni a divatot, de nem éppen milliomos, annak ezek az órák nagyszerű választásnak bizonyulnak.

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük