Burberry ruhák: rendelés és árak

Férfi és női elit ruhákat, olyan prémium kollekciókat ismerhetjük meg általuk, hogy utánuk Armani, nagy francia divat márkák vagy az amerikai Tommy Hilfiger se kelt óriási feltűnést.

Az 1856-ban alapított luxus divatház, a Burberry napjainkban is első osztályú ruhákat, parfümöket és divat kiegészítőket biztosít a világ számára. Az elegáns, hibátlan szabás és megkülönböztető kockás minta a világmárka védjegyévé vált az évtizedek folyamán. Fedezd fel az elegáns Burberry univerzumot.

Sport, hétköznapi és alkalmi ruhák. Farmerek, topok, ingek, egyedi szabású öltönyök. Így a normál 25.000-40.000 Ft-os férfi ingek mellett egy-egy egyedi divatosabbért akár 60.000 Ft-os is fizethetünk. Még jó, hogy van kiárusítás és second hand, így szegényebb földlakók is élvezhetik ennek a márkának az előnyeit. Egy szép ing és egy erős farmer évekig kísérhet minket utunkon.

Nincs mese, Angliában tombol a divat: http://uk.burberry.com 2009-től már Európában is találkozhatunk nagy márkákkal kedvező internetes rendelés útján is.

Burberry-ben tetőtől talpig, cipőtől a sapkáig, pólótól a kabátig

A márka üzleteit hamarosan itthon is megcsodálhatjuk. Erre a stílusra igény van. Budapesten minden menő üzletnek helye van itt Európa keleti szívében.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sciennet Fórum szabad blog a törzsvásárlóknak

NAGYRA NŐTT A VÁSÁRLÓI KLUB Átverés és bukta vagy átalakulás, 2010-2011-2012-ben sokminden kiderült. Kaptam egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.