C&A üzletek – vásárlás fórum

C&A üzletek, ruházati boltok Magyarországon

Sokáig kedvencem lett az olcsóbb árkategóriában erős üzletlánc, mert szokásomhoz méltóan pont a szezon végi kiárusítás kezdetére értem be hozzájuk, így jó pár igazán időt álló darabbal gazdagodtam, amiből csak egy-egy darab hevert a polcokon.

Kabát, ing, ruha, öv, póló, pulóver, nadrág, fürdőruha, a sor tényleg hosszú, itt minden kapható, ami öltöztet, ami szép vagy jó. A női és a férfi osztály is figyelemre méltó, a gyermekek is luxus látványban tündökölhetnek.

A saját weboldaluk szerint (2009-04-06)  32 üzlettel rendelkeznek Magyarországon. Pár évvel ezelőtt erőteljesen terjeszkedtek, feltehetőleg mostantól ők is az óvatosabbak lesznek. 33 db fióküzletet sorolnak fel a weboldalukon:

Érd – Stop.Shop
Békéscsaba – Csaba Center
Budapest Arena Plaza
Budapest – Árkád Bevásárlóközpont
Budapest – Campona
Budapest – Fontana
Budapest – MOM Park
Budapest – Pólus
Budapest – Stop.Shop
Budapest – Westend City Center
Debrecen – Fórum
Debrecen – My-Box
Debrecen – Park Center
Dunaújváros – PARKcenter 2
Dunakeszi -Buy Way
Eger – Agria Park
Győr – Árkád Bevásárlóközpont
Kaposvár – Corso Bevásárlóközpont
Miskolc – Miskolc Plaza
Miskolc – Park Center
Nagykanizsa – Park Center
Nyíregyháza – Stop.Shop
Pécs – Árkád Bevásárlóközpont
Siófok – Park Center
Sopron – Alphapark
Székesfehérvár – Alba Plaza
Székesfehérvár – Park Center
Szeged – Szeged Plaza
Szekszárd – Park Center
Szombathely – Family Center
Tatabánya – Vértes Center
Vecsés – Market Central Ferihegy
Veszprém – Stop.Shop

A pontos címek, a nyitvatartás és a telefonos elérhetőség is megtalálható ebben a listában.

Ha röviden kellene jellmezni a C&A divatot, akkor azt mondanám, hogy “értenek hozzá”.

A férfiak részére klasszikus, hagyományos és újszerű sportos eleganciát is kínálnak. Pl. egy kiváló minőségú len pólóval vagy lezser inggel idén is divatosak vagyunk, a mostani forró áprilisban a városi bermudák is előkerültek.

Tavaly hallottam először a biopamutból készült termékről. “A biopamut termesztése rendkívül szigorú előírások szerint történik, tilos növényvédő szerek, műtrágyák használata. A növényvédelem tisztán biológiai eljárásokkal, kézi betakarítással, vetésforgó alkalmazásával és szerves trágyázással történik.” Korábban a len ingek keltették fel az érdeklődésemet. Ami meglepett, hogy két év használat után is jó állapotban vannak, az ezek szerint kiváló szövésű Angelo Litrico férfi len ingeket vettem. Egy akció keretében vettem, és amikor megfogtam, volt egy olyan érzésem, hogy kiváló az anyaga. Itt a tavasz, ezek az  ingek újra a terítékre kerülnek nálam. Pl. a kínai Sanbal ing szövésében és anyag vastagságában egy alacsonyabb kategória a szememben, igaz ők is nagyon iparkodnak, és követik a lassan változó férfi divatot.

A most sokszor sovány pénztárcánkkal érdemes a C&A-ban nézelődni, még van idő felészülni a nyárra, és begyűjteni pár kiváló minőségű darabot. C&A és H&M, ezek a két betűsök keverhetőek is:).

A C&A-ban nem fogjuk a sztárokat és a drága ruhakölteményeket megtalálni, persze vannak kivételek. Ill ki is a sztár valójában?

Régi és friss katalógus képek:

 

Ezt mindenképpen olvasd el!

Media Markt nyitvatartás és vélemények

A Media Markt nyitvatartása helyenként változott több helyen. Várjuk a pontosításokat alább, vevői tapasztalatokat, illetve …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük