Carl Lewis a sportoló, példakép és szív

Carl Lewis sokat letett az asztalra, és még él :), mosolyog a TV-ben, amit egyes agyondoppingolt sportolók már nem tehetnek meg. Sokat tanulhatnak tőle a fiatal sportolók. Csúcsait már megjavították, de a maga nemében ő örökké bajnok marad. A Futás és Meditáció (Sri Chinmoy) stb. gondolatokkal én is találkoztam, egy könyvet szívesen el is ajándékozok, ami nem tetszett annyira :).

35 évesen nyugdíjba menni? Mit fog csinálni utána, miket fog megvalósítani egy profi sportoló, aki szakmákat nem tanult. Nem mindenki akar a médiában szerepelni, van aki futni jobban szeret, és ahogy Monspart Sarolta is megtette, a sportot a tömegsport népszerűsítése terén egészen életünk végéig aktívak maradhatunk.

Megtalálni a boldogságot, megérezni az ismeretlent és a spiritualitást. A család és a szeretet fontosságát semmilyen technikai fejlődés nem írhatja felül. Carl Lewis videó (riport) , egy kilencszeres olimpiai bajnok szavai (angolul):

Még több videó

A mai legyőzhetetlen 100 m-es bajnok (9.58 !!!??? hihetetlen), Ussain Bolt egy élő rakéta: www.youtube.com/watch?v=3nbjhpcZ9_g.

Szintén magas, erős és gyors. 200m-en szintén csodát tett:

Miért pillantott hátra? Igazából mindegy.
Én örülnék, ha 400m-en is bajnok lenne egyszer. 45.28 s-os ideje elég biztató. 43.18-ot, Michael Johnson idejét nem kell megdönteni, a lényeg, hogy elsőnek érjen be egy nagy versenyen, és ne dopping túladagolásban vesszük el.

Még egy nagy távolugró verseny, ahol Carl Lewis három olimpiai aranyat érő 8,80 m feletti ugrással se tudott nyerni a világcsúcsot felállító Mike Powell miatt: www.youtube.com/watch?v=ybEs3j_MmrA.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nagy női test nagyobb élvezet? Mikor, hogyan, miért…

Attól, hogy valakin akad, férfiasan szólva, egy kis fölös fognivaló még nem kell automatikusan megfosztani …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük