CBA üzletek, kedvenc boltok

A CBA üzletek megalakulása 1992-re tehető, amikor tíz magánkereskedő összefogott egymással, hogy a Közért Vállalat privatizációjában megvásárolhasson 17 élelmiszerüzletet.

A CBA megalakulásától kezdve olyan beszerzési és értékesítési társulásként működik, amely 100%-ban magyar tulajdonosi körrel büszkélkedhet, mely manapság igen nagy ritkaságnak számít.

Az üzletlánc filozófiája, hogy minden a vásárlókért történjen, így az egységes arculat és azonos akciók mellett, az egyes üzletek kínálata a területen élő vásárlók igényeihez igazodik.

A fejlődés úgy tűnik, hogy még mindig nem áll meg, mert folyamatosan nyitnak új CBA üzletek az ország különböző pontjain.

Az alkalmazottak közös továbbképzési rendszere és a központi raktár üzemeltetése is erősíti az önállóan működő üzletek együttműködését, egységét.

2005. fontos év volt a CBA életében, ugyanis a cég befejezte az Alsónémedi Logisztikai Központ építését és ebben az évben átállt a franchise rendszerre.

A jövőbeni célok továbbra is a vásárlók igényeinek kiszolgálása tiszta és barátságos környezetben modern berendezésekkel. A cég nagy hangsúlyt fektet a magyar termékek értékesítésére és erre törekednek a jövőben is.

CBA üzletek pontos cím, telefon, nyitva tartás: www.cba.hu. Nagy, picinyke és/vagy jó boltok Magyarországon. Éjjel zárva, nappal többnyire nyitva egész nap :). Vasárnap egyes üzletek zárva tartanak.

Észrevételek és vélemények alább írhatóak fórum szerűen. Nyerjen Ön is!

Dorka

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Összes Alexandra könyvesbolt Magyarország

Olvasni nagyon jó, hasznos és ezért fontos is! Azt mondják, hogy a könyvek drágák, de …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.