Ce Me London ruha márka

Estély, elegancia, alkalmi viselet, feltűnés, divat színek nőknek. Nőiesség visszafogottan, ez jutott eszembe látva a kollekciók bemutatását egy csinos vékony modellel. Neked hogy tetszik? Vagy a saját egyedibb szabást szereted?

A Ce Me London finom kelméi, innovatív dizájn és időtlen darabjai minden nőt rabul ejtenek, akik meg merik mutatni érzéki mivoltukat, ugyanakkor ragaszkodnak a kényelemhez is. A Londonban tervezett változatos kollekció nőiesen elegáns ruháit tárja most eléd 2011 végén is, melyekben igazán ellenállhatatlanul csinosnak érezheted magad a bálokon, estélyeken még sok alkalommal.

Színben piros, rózsaszín és lila,
Sötétebb barna és fekete ruha,
Szürke és kék ruha illetve a merészebb és veszélyesebb mintás ruha.

Képek, 2011-2012-es katalógusból válogatott női ruhákat:

A ruhák alapanyaga változó, és ennek megfelelően néha csalóka a kép. Sokszor előfordulhat, hogy ugyanazt a ruhát inkább selyemből, lenből vagy pamutból szeretnénk inkább látni.

Sok jó varrónő van még Magyarországán. Bátran adjunk jó anyagot, szabásmintát és tízezer forint munkadíjat a kezükbe!

Véleményeket, ötleteket várunk minden ruhadarab vagy összeállítás feltupírozásához! 🙂

A hivatalos weboldalon még több kollekció, limitált számú egyedi ruhák, exkluzív ajánlatokat tartalmazó hírlevélre feliratkozás, elérhetőség és ügyfélszolgálat és üzletek (bolt és szabóság): www.cemelondon.com.

A Ce Me London márka jól tudja, hogy csinos nyári, “kánikularuhák” és overálok nem hiányozhatnak egy jól öltözött nő nyári ruhatárából. Egy színpompás és változatos kollekció.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Porciókontroll – avagy mitől lesz nagyobb a kisadag?

Porciókontroll Nemcsak az adagok mérete, a tányér színe is számít, hasonlóan ahhoz, milyen ruhát viselünk. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük