Cipőexpress cég vélemény fórum

Cipőexpress a hazai webáruházak között igen előkelő helyen találjuk a minőségi és márkás női, férfi és gyermek lábbelikre szakosodott , mely ugyanakkor táskákat és cipőápoló termékeket is forgalmaz. Az online webruház közel 3 millió évi látogatóval büszkélkedhet. No de miért szeretjük őket annyira, mi a sikerük titka annak ellenére, hogy ugyanilyen áron tudunk vásárolni az üzletekben is (outlet)?

Először is egyszerűen áttekinthető, felhasználóbarát és roppant informatív felületet használnak, mely mellett igyekeznek kihangsúlyozni szolgáltatásaik minőségét. Utóbbiból is kitűnik, tisztában vannak vele, hogy mindig a vásárlónak van igaza. Az egész ország területére ingyenesen szállítják ki az általunk megrendelt cipőt, melyet, ha nem tetszik, vagy nem jó méretet választottunk, mindenféle térítés ellenében azonnal vissza is küldhetünk a futárral. Nem kell tehát az interneten át pénzt utalni sem. Emellett a Cipőexpressnél roppant rugalmasak is, ha két cipő közül nem tudnánk határozottan kiválasztani álmaink darabját, a futár mindkettőt kiviszi címünkre, hogy élőben is szemügyre vehessük, felpróbálhassuk leendő lábbelinket. Bár ilyen probléma tényleg csak elvétve adódhat, hisz a döntést élethű fényképek segítik.

A minőség mellett, nem elhanyagolható tényező az ár sem. A Cipőexpressnél a 10%-os kedvezményt minden esetben garantálják, ezenfelül mindig találunk náluk akciós termékeket, most épp a csizmák és a női táskák vannak soron, melyeket akár fél áron bepakolhatunk virtuális bevásárlókosarunkba. Jelenleg több mint 1000 lábbeli közül mazsolázhatunk, melyek zömét a női modellek teszik ki, de, ami a választékot illeti, a teremtés koronái sem panaszkodhatnak. Férficipők terén is erős a felhozatal, a Lloyd, a Cox, a Marc alkalmi cipőit már 20 ezer körül magáévá teheti az erősebbik nem. Az exkluzív lábbelik mellett a sportosabb modellek is elérhetőek, így pl.: a Levis és az Airstep. Egy S. Oliver fekete bőr bokacsizma potom áron, 13 ezerért, egy Playboy papucs már 5 ezerért az urak lábát díszítheti.

Ha pedig valami igazán különlegeset és egyedit szeretnének, mely közérzetüket, egészségi állapotukat is javítja a magyar világszabadalom alapján kifejlesztett Bar&co termékek közül válogassanak. A világ első légkondicionált cipőjének kikiáltott lábbeli nagyszerűségét 10 nemzetközi nagydíj is fémjelzi, a termék forradalmi újdonsága a cipőn belüli légcsere megoldása, mely által télen fűti, nyáron épp ellenkezőleg, hűti talpunkat. Nemcsak az izzadástól, a lábgombásodástól is megóv bennünket. Viselése különösen ajánlott azok számra, akiknek lába munkájuk közben extra igénybevételnek van kitéve. A Cipőexpressnél már elérhető Bar&co cipők csak a trendeknek megfelelően, enyhén bumfordi küllemükben is megfelelnek a designt is szem előtt tartó Adoniszoknak, akik a fekete bőrcipőt már 22500 forintos akciós áron beszerezhetik.

A megfelelő méret és az általunk megálmodott fazon mihamarabbi megtalálását gyors-kereső is segíti, de a válogatást különböző fülek is könnyítik. Szortírozhatjuk a cipőket márkájuk, jellegük (papucs, csizma, szandál, stb…) szerint is, de külön fület kaptak az akciós termékek, az exkluzív topánok, a vízálló és a Mendbur esküvői lábbelik is – mind-mind a tájékozódást segítve.

A női cipőválasztékban olyan népszerű márkákat találunk, mint az olasz Claudio Dessi, a Devergo, a német Lloyd, de elkötelezhetjük magunk akár egy szőrmés Marc bokacsizma mellett is, mely 25 ezer körül rögvest a miénk lehet, esetleg egy Mexx, vagy Mustang cipellő mellett.

Ha a gyereknek szeretnénk olcsóbb, de jó minőségű csizmát télre, a Cipőexpress ugyancsak jó választás lehet, egy szép S. Oliver darabot már 8 ezerért megkapunk.

Jó hír a nagyobb lábakon élőknek, hogy a jövőben az extra méretű cipők választékát is bővíteni szeretnék a webáruház üzemeltetői egész az extra nagy, 50-es méretig, ahogy tavasztól a régi, ismert márkák mellett újabbakat is forgalmazni szeretnének.

A házhoz rendelt termékekre természetesen garancia is jár. Bár a kiváló lábbelik esetén ritkán merül fel panasz, esetleg egy rejtett, gyártási hiba okozhat gondot, a két éves jótállás minden pár esetében biztosított.

Saját vélemény, hogy igazából csak ismert márka tuti jó méretezésű darabjait rendelném meg, így ténylegesen lehet időt spórolni, aki rohan, és jól eltájékozódik az online világban, az emberi kapcsolatait más területen ápolja (nem a cipőboltban).

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Porciókontroll – avagy mitől lesz nagyobb a kisadag?

Porciókontroll Nemcsak az adagok mérete, a tányér színe is számít, hasonlóan ahhoz, milyen ruhát viselünk. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük