Clae cipő, CLAE márka EU és USA

CLAE, 2001-ben elindult valami az USA-ban, a minőségi dizájnt, a stílust mindenek elé helyezték a minőségi férfi lábbelik terén (végre). Az egyik legjobb luxus dizájn, divat márka cipő hódít Európában. Anglia (Egyesült Királyság) mellett Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Olaszország, Hollandia, Spanyolország és Portugália üzleteiben is megtaláljuk. Kevés gyenge kompromisszum, sokszínűség és modern vonalak jellemzik a cipőket.

A garantált minőségű cipőik sok használatot kibírnak. A modern férfihez tervezik a modern dizájn cipőket. A legjobb minőségből válogatott bőrök, textilek és műanyagok alkotják a lábbeliket. A sokoldalúság és a kényelmesség nagyon-nagy hangsúlyt kap mindig. A gyártók célja, hogy mindig fejlesszenek valamit, ez igazi ritkaság. Létezik az időtlen dizájn, formatervezés és a kollekcióikban, de ami belül van még változhat közben….

Katalógus képek, tavaszi-nyári cipők, termék fotó minták ízelítőnek 2012-ből:

Weboldal, üzlet kereső, kollekciók és hírek: www.clae.eu. A férfiak lábára tervezve, a szőrös alfa erő mellé. Jubileumokra és őszre-télre is terveznek külön cipőket természetesen.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Férfi alsók olcsón vagy kiváló minőségben?

Férfi alsógatya, olcsón vagy drágán minőségi? Ha övön aluli témákat kezdünk feszegetni, sokan kapásból zavarba …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.